Kiwa: meetbare kwaliteit voor PVC schrijnwerk

kiwa label voor pvc schrijnwerkBen je op zoek naar een betrouwbare leverancier van PVC schrijnwerk? Kies dan voor een firma die gecertificeerd is door Kiwa. Dat is een onafhankelijke organisatie die heel strenge kwaliteitseisen hanteert, zowel op het gebied van materiaal, ontwerp als productie. Bedrijven die het Kiwa-label krijgen, hebben veel vakkennis in huis en drukken tegelijkertijd een duidelijk engagement uit. Resultaat voor jou als klant? Producten van optimale kwaliteit die duurzaam zijn en lang meegaan.

Expertise en vakmanschap

Een deur of raam volgens de regels van de kunst produceren, doe je niet zomaar. Je hebt er veel expertise en vakmanschap voor nodig. Verder zijn ook de gebruikte materialen en productiemethodes van groot belang. Hoe kan je er zeker van zijn dat je met de juiste partner in zee gaat die PVC schrijnwerk van hoge kwaliteit aflevert? Je kan een gok wagen of afgaan op wat je mensen hoort vertellen. Beter is om het zekere voor het onzekere te nemen en een bedrijf met een kwaliteitslabel te kiezen.

PVC schrijnwerk: strenge kwaliteitseisen

Kiwa is een organisatie die op regelmatige basis controleert of bedrijven kwaliteitsvolle producten maken en voldoen aan de strenge eisen. De kwaliteitseisen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Kiwa heeft een groep van experts verzameld die gepokt en gemazeld zijn in de sector en hun sporen hebben verdiend in verschillende domeinen van de industrie.

pvc schrijnwerk kopen

Kiwa-normen: objectiviteit boven alles

Slaagt een bedrijf voor de test? Dan wordt het label toegekend waarmee de firma aantoont dat ze betrouwbaar is. Voldoet het bedrijf niet aan de Kiwa-normen? Dan moeten er de nodige maatregelen genomen worden zodat ze de vereisten bij de volgende audit wel haalt. Objectiviteit is het sleutelwoord bij een Kiwa-audit. Volledig onbevangen en onafhankelijk doen de vaklui van Kiwa de nodige vaststellingen.

Interesse in PVC schrijnwerk?

Geen enkele producent van PVC schrijnwerk is verplicht om het Kiwa-label te halen. Het is een vrijwillige keuze waarmee je duidelijk maakt dat je producten en diensten van hoog niveau zijn.

Van Pellicom draagt kwaliteit hoog in het vaandel en we zijn dan ook trots op onze Kiwa-certificering. Heb je interesse in PVC schrijnwerk? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte. Wij geven advies op maat!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!