PVC schuifdeuren plaatsen: maak gebruik van onze 50 jaar ervaring

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning PVC schuifdeuren te plaatsen op maat. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, we houden rekening met de isolerende kwaliteiten van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Voor iedere stijl bieden we PVC schuifdeuren op maat!

Onze PVC ramen en PVC deuren zijn niet alleen aantrekkelijk door hun uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg stijlvol. Stijl is echter een subjectief gegeven. Daarom bieden we een kleurenpalet dat uniek is op de PVC markt en drie mogelijkheden op vlak van uitvoering: uitvoeringen: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating. Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur.Contacteer ons of bezoek onze toonzaal in Bornem en we zoeken samen naar de PVC schuifdeuren die perfect bij uw woning passen!

Beglazing op maat

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing. Door aandacht te schenken aan de isolerende kwaliteiten van het glas kan u tot wel €25 per jaar per raam besparen. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden die bijdragen tot de veiligheid van uw woning of de uitstraling van uw ramen volledig verandert.

PVC schuifdeuren plaatsen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom ijveren we steeds voor een perfecte afwerking. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. Bovendien is de keuze op vlak van kleur en stijl erg groot en is er ook nog eens extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw PVC schuifdeuren!

PVC schuifdeuren plaatsen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over ons aanbod PVC schuifdeuren!