Maak gebruik van onze 50 jaar ervaring met schuiframen

Onze expertise laat ons toe om voor iedere woning schuiframen op maat te maken. Ramen en deuren maken we dan ook niet zomaar, we houden rekening met de isolerende kwaliteiten van het glas, de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Kies voor schuiframen van de hoogste kwaliteit

Bij Van pellicom ijveren we steeds voor een perfecte afwerking. Dit doen we door enkel met de beste materialen te werken. Zo gebruiken we enkel PVC profielen van Deceuninck vanwege hun superieure kwaliteit en duurzame karakter. De Deceuninck profielen garanderen een uitstekende isolatie waardoor u bespaart op uw energiefactuur en geluidsoverlast tot een minimum herleid wordt. Bovendien is de keuze op vlak van kleur en stijl erg groot en is er ook nog eens extra aandacht besteed aan inbraakbeveiliging. Kortom wij garanderen dat u tevreden zal zijn over uw schuiframen!

Schuiframen plaatsen

Uitgebreide keuze beglazing

Bij PVC ramen en deuren is het uiteraard vanzelfsprekend dat we extra aandacht besteden aan de beglazing. Door aandacht te schenken aan de isolerende kwaliteiten van het glas kan u tot wel €25 per jaar per raam besparen. U heeft echter veel meer keuze dan enkel isolatie. Op basis van uw noden kunnen we tal van mogelijkheden aanbieden zoals figuurglas, zonwerende beglazing of gelaagd veiligheidsglas.

Voor iedere stijl bieden we schuiframen op maat!

Onze PVC ramen en deuren zijn niet alleen aantrekkelijk door hun uitstekende kwaliteit, ze zijn ook erg stijlvol. U kunt daarom al onze schuiframen aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren op vlak van uitvoering, maat en kleur. Het kleurenpalet dat we aanbieden is uniek op de markt en ook op vlak van uitvoering laten we u de keuze tussen uitvoeringen: gekleurd in de massa, houtstructuurfolie of gelakte coating.

Voor PVC deuren kunt u bovendien kiezen voor sierpanelen van ANAF die een extra dimensie geven aan uw voordeur. Contacteer ons of bezoek onze toonzaal in Bornem en we zoeken samen naar de schuiframen die perfect bij uw woning passen!

Schuiframen plaatsen? Contacteer ons nu!

Contacteer ons voor meer informatie over schuiframen plaatsen!