Voordeuren kiezen? Hierop moet je letten!

isolerende deurenLaat ons met de deur in huis vallen: een geschikte voordeur is bijzonder belangrijk voor het uitzicht van je woning, voor de isolatie én voor je veiligheid. Logisch dan ook dat je voordeuren niet zomaar op goed geluk kiest. We vertellen je graag waarop je precies moet letten.

Een voordeur geeft karakter aan je huis

Net als achterdeuren en andere buitendeuren moeten voordeuren stevig en duurzaam zijn, maar daarnaast mogen ze ook dat ‘tikkeltje meer’ hebben. Een sobere stijl kan in principe, maar omdat een voordeur letterlijk de entree van je woning is, mag die gerust opvallen. Kies dus een stijl die past bij je huis én die ook iets zegt over het karakter van de bewoners.

Pvc: ideaal voor deuren

Voordeuren heb je in verschillende materialen. Kies je voor pvc, dan zit je gegarandeerd goed:

  • Met pvc zijn er diverse stijlen en kleuren Pvc-voordeuren zijn bovendien vorm- en kleurvast.
  • Schilderen of behandelen met beits is niet nodig.
  • Voordeuren in pvc zijn duurzaam en perfect bestand tegen weer en wind.
  • Pvc-voordeuren zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk.
  • De verhouding prijs-kwaliteit is uitstekend.
  • Pvc-voordeuren zijn stevig en veilig; inbrekers krijgen dan ook geen enkele kans.

Voordeuren op maat in elke stijl

Zoals gezegd is het uitzicht van je voordeur erg belangrijk is. Wil je een strakke, moderne look, dan kun je de deur volledig zelf samenstellen met profielen en beglazing. Zo’n type voordeur is erg voordelig qua prijs-kwaliteitsverhouding.

Wil je een voordeur met een klassiek uitzicht, dan kun je gebruikmaken van een sierpaneel. Heb je liever een sierpaneel met een moderne look? Ook dat is mogelijk! Voor de afwerking van voordeuren met sierpanelen werkt Van pellicom met de kwaliteitsvolle producten van ANAF.

Neem alvast een kijkje in de catalogus van ANAF (pdf) en ontdek de uitgebreide keuze aan modellen en uitvoeringen voor voordeuren.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!