Bouw & Reno: dé beurs over bouwen en renoveren

bouw-reno-logoBen je bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de Bouw & Reno beurs. Het is een van de belangrijkste (ver)bouwbeurzen van het jaar. Van 11 tot 19 januari tekenen maar liefst 250 exposanten present in Antwerp Expo. Je kunt er inspiratie opdoen over bouwen en verbouwen, gratis bouwadvies krijgen en infosessies bijwonen.

Innovatie in de kijker tijdens Bouw & Reno

Het begin van het jaar is altijd het ideale moment om nieuwe producten te lanceren. Bouw & Reno is het platform bij uitstek om die nieuwigheden aan het grote publiek voor te stellen. De exposanten pakken dan ook uit met innovatieve technieken, toepassingen en materialen. Wat mag je concreet verwachten?

  • Je krijgt gratis bouwadvies uit eerste hand, maar ook advies rond premies en bouwvergunningen.
  • Tijdens Bouw & Reno worden er naar goede gewoonte weer enkele bijzonder interessante infosessies georganiseerd.
  • De nocturne is zoals altijd de moeite waard: op vrijdag kan je Bouw & Reno tot 22 uur bezoeken in een aangename sfeer en bijzondere setting.

> Opgelet: info in dit artikel over mogelijke premies of subsidies kan ondertussen achterhaald zijn. Raadpleeg ons overzicht van actueel geldende premies & subsidies!

45 jaar partnership met Deceuninck: vier met ons mee!

En dit jaar heeft Van pellicom iets speciaals te vieren… 45 jaar geleden gingen we in zee met vooraanstaand PVC producent Deceuninck. Tot op vandaag vertaalt deze nauwe samenwerking zich nog steeds in hoogstaande PVC ramen van de beste kwaliteit. Vier met ons mee en profiteer van onze speciale condities!

Bouw & Reno: praktische info

Liever geen wachttijden aan de kassa? Koop je tickets voor Bouw & Reno online.

bouwen-en-renoveren

Data
Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 januari 2014

Openingsuren

  • zaterdag en zondag: 10 u tot 18 u
  • ma, di, wo en do: 14 u tot 18 u
  • vrijdag 17 januari: nocturne 14 u tot 22 u

Plaats
Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Toegangsprijs
10 euro per persoon. Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar, vergezeld door een volwassene. Gratis tickets kan je winnen door te mailen naar bouwenreno@vanpellicom.be!

Kinderopvang
Gratis kinderopvang voorzien tijdens het weekend van 10 tot 17.45 uur (paarse zaal).

Ook Van pellicom zal van de partij zijn op Bouw & Reno. Kom gerust even langs. Je vindt ons in hal 2 op stand 2233.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!