Opendeurdagen Bornem: een blik achter de schermen op 16 & 17 maart

Van pellicom opendeurdagenVan pellicom stelt z’n deuren open voor jou! Op 16 en 17 maart kan je in onze productiefaciliteit te Bornem ons hele productieproces leren kennen. Bij Van pellicom zijn we er namelijk trots op dat we onze producten zelf vervaardigen!

We bezorgen jullie dan ook met plezier een blik achter de schermen. Zo ontdek je niet alleen hoe PVC ramen & PVC deuren vervaardigd worden, maar ontdek je ook de verschillende mogelijkheden voor jouw ramen & deuren.

Opendeurdagen Van pellicom – Rondleiding productiefaciliteit te Bornem

Tijdens de opendeurdagen tonen we je graag het volledige potentieel van onze productiefaciliteit en ons productieapparaat. Je doorloopt het hele productieproces van A tot Z of van PVC profiel tot eindproduct. Op die manier ontdek je dus de verschillende mogelijkheden van onze PVC ramen & deuren. Bovendien ervaar je zo ook van dichtbij het jarenlange vakmanschap van Van pellicom en de vele voordelen van PVC ramen & deuren.

Kom ons dus zeker eens een bezoekje brengen!

Opendeurdagen Van pellicom – Waar & wanneer?

De opendeurdagen vinden plaats op 16 & 17 maart, telkens van 14u t.e.m. 18u. Onze productiefaciliteit vind je op het volgende adres:

Van pellicom nv
Rijksweg 15 A
2880 Bornem
> Routeplan downloaden


Grotere kaart weergeven

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!