Kostprijs deuren: waarmee rekening houden?

kostprijs deurenAls je nieuwe deuren laat plaatsen sta je voor een serieuze investering. Twee zaken bepalen de kostprijs: het materiaal en de plaatsing. Met PVC deuren kies je voor kwaliteit. In dit artikel gaan we dieper in op het kostenplaatje van deuren.

PVC deuren: de kostprijs meer dan waard

Als je nieuwe deuren laat plaatsen heb je twee mogelijkheden: of je kiest voor kwaliteit, of je gaat voor goedkope uitvoeringen. Weet wel dat het voordeel in prijs dat je bij de aankoop van die laatste haalt, op termijn volledig teniet wordt gedaan. Een goedkope deur gaat nu eenmaal niet zo lang mee als een kwaliteitsdeur. Het is daarom verstandiger om te kiezen voor kwaliteit. Met PVC kies je voor hoogwaardig materiaal in kunststof dat minstens vijftig jaar meegaat, bijzonder goed isoleert en bijgevolg voordelig is voor je energiefactuur! Het is dus een investering die meer dan zijn geld waard is.

Plaatsing van PCV deuren is vakwerkWat bepaalt de kostprijs van nieuwe deuren?

Naast het materiaal is ook de plaatsing bepalend voor de totale kostprijs van deuren. Net omdat er een stevig prijskaartje aan PVC deuren hangt, is het van het grootste belang dat je samenwerkt met specialisten. Het plaatsen van deuren is vakwerk dat je niet op 1-2-3 klaart. Wat ben je trouwens met een kwaliteitsvolle PVC deur als de plaatsing te wensen overlaat?

Kies daarom voor Van pellicom als partner voor de plaatsing van je PVC deuren. Of het nu gaat om voor- of achterdeuren, Van pellicom levert kwaliteit, dat kunnen onze klanten getuigen! Bovendien biedt Van pellicom een ruime keuze aan kleuren, modellen en uitvoeringen.

Hou je van klassiek of modern? Van pellicom heeft het allemaal in huis. Een moderne PVC deur kan je trouwens volledig zelf samenstellen: van de kleur tot de profielen, de beglazing en het beslag, … je hebt het allemaal zelf in de hand. Uiteraard word je steeds bijgestaan door de professionals van Van pellicom die op bijna een halve eeuw expertise kunnen terugvallen en je dus grondig kunnen informeren! Voor de sierpanelen werkt Van pellicom samen met ANAF.

Wil je inspiratie opdoen alvorens je keuze te maken, blader dan even door het referentiealbum.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!