Met een sierlijst komt je voordeur helemaal tot zijn recht

Een voordeur is enorm bepalend voor het uitzicht van je gevel. De stijl van je voordeur kies je dus niet op goed geluk. Met een sierlijst kun je je deur stijlvol omkaderen. Ontdek de mogelijkheden!

Laat je voordeur opvallen

Natuurlijk moet een voordeur bovenal stevig zijn en goed isoleren. Als dat je belangrijkste criteria zijn, kun je dus in principe kiezen voor een eenvoudige, sobere stijl. Maar een voordeur mag zeker ook opvallen. Tenslotte gaat het om de entree van je woning en die wil je uiteraard graag uit de verf laten komen. Kies dus een stijl die past bij de rest van je gevel en die iets zegt over de persoonlijkheid van de bewoners. Een goedgekozen sierlijst draagt daar zeker ook toe bij.

Passende sierlijsten voor je voordeur

Het aanbod aan voordeuren bij Van pellicom is overweldigend. Allemaal staan ze garant voor absolute topkwaliteit:

  • duurzaam en bestand tegen weer en wind
  • inbraakveilig
  • onderhoudsvriendelijk
  • met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Voor elke deur uit ons assortiment kunnen we je bijpassende sierlijsten aanbieden. Zo geef je je voordeur nóg meer cachet.

Vergeet het ook sierbeslag niet

Behalve de voordeur zelf en de sierlijst is ook het deurbeslag cruciaal voor de look die jij op het oog hebt. Je hebt deurbeslag in diverse materialen, zoals aluminium, brons of ijzer. Ook qua vormgeving zijn er tal van mogelijkheden.

Je kunt dus op je beide oren slapen: bij Van pellicom vind je het geknipte deurbeslag voor jouw voordeur. Benieuwd welke deuren matchen met welk sierbeslag? Neem dan alvast een kijkje in de catalogus van ANAF (pdf) en ontdek de uitgebreide keuze aan modellen en stijlen.

Geïnteresseerd in een nieuwe voordeur met sierlijst? Vraag gerust een gratis offerte aan. We helpen je graag verder.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!