Onmisbare tips voor een geslaagde raamrenovatie

raamrenovatieWil je je gevel verfraaien of de isolatiewaarde van je woning verbeteren? Dan is een raamrenovatie een van de beste oplossingen. Wanneer je je ramen vervangt, zal je woning stralen als nooit tevoren. Bovendien bespaar je heel wat op je energiekosten waardoor je de investering op termijn terugverdient. Wat komt er allemaal kijken bij een raamrenovatie? We zetten het op een rijtje.

Raamrenovatie begint bij isolerende beglazing

Bij een raamrenovatie is het in de eerste plaats belangrijk om de beglazing te vervangen. Heb je nog ramen met enkel glas? Dan is het hoog tijd om hoogrendementsglas te installeren. Dankzij dubbel glas vermindert het verlies van warmte door het glas zo’n 5 keer.

Raamprofielen met een hoge isolatiewaarde

Nieuwe raamprofielen zijn ook belangrijk wanneer je met een renovatieproject bezig bent. Ze hebben niet alleen een impact op de uitstraling van je woning maar zijn ook van groot belang om je huis goed te isoleren. Kies voor raamprofielen met verschillende kamers die de warmte zo veel mogelijk binnenhuis houden. De kwaliteit is hier een doorslaggevende factor!

ramen renoveren

Raamrenovatie tilt je woning naar een hoger niveau

Raamrenovatie betekent natuurlijk ook een make-over voor je gevel. Als je voor PVC ramen gaat, kan je kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Doe snel de test met onze kleurensimulator!

Voor een raamrenovatie ben je bij Van pellicom aan het juiste adres. Wij garanderen ramen met een uitstekende isolatiewaarde en een erg mooie look. Neem de proef op de som en vraag een gratis offerte aan!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!