Ramen jaloezieën: hou je huis koel bij warme temperaturen

jaloezieën ramen

Jaloezieën zijn een soort zonwering die je in verschillende standen kan zetten om meer of minder zonlicht door te laten. Jaloezieën bestaan uit lamellen en zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Ze zijn met een koord aan elkaar bevestigd waardoor je ze naar beneden kan laten en weer ophalen. Je installeert ze aan de binnenkant van het raam. Jaloezieën passen bij verschillende stijlen van huizen en zijn dan ook heel populair. Ze verduisteren niet alleen je woning, maar zorgen ook voor de nodige privacy!
 

Jaloezieën in verschillende materialen

Jaloezieën kan je in verschillende materialen verkrijgen: hout, kunststof en aluminium zijn de meest gangbare. Houten jaloezieën zijn vooral in trek bij mensen die van een klassieke of rustieke stijl houden. De aluminium variant past dan weer beter bij moderne woningen met een strakker interieur. Jaloezieën zijn geschikt voor gewone ramen (zowel in de keuken als woonkamer), maar je ziet ze ook dikwijls bij dakvensters terugkomen.

Diverse kleuren en stijlen

jaloezieën voor ramenJe kan jaloezieën niet alleen in verschillende materialen verkrijgen, maar ook in diverse kleuren. Hou je het liever sober? Kies dan voor de ‘klassieke’ look. Verkies je kleur in je woning? Dan kan je bijvoorbeeld rode lamellen kiezen. Je kan jaloezieën overigens ook op maat laten maken. Ze passen zowel bij grote als kleine raamoppervlakken en worden in het raamkozijn zelf of boven het kozijn bevestigd.

Jaloezieën: de voornaamste troeven

Een van de voornaamste troeven van jaloezieën is de flexibele lichtregeling. Op elk moment van de dag kan je de stand van de lamellen en de bijhorende lichtinval zelf kiezen. Ook om de privacy in je woning te behouden, zijn jaloezieën uitermate geschikt. Het is bovendien een erg gebruiksvriendelijk en handig systeem. De lamellen kan je ook gemakkelijk proper maken.

Geen jaloezieën zonder ramen

Vooraleer je jaloezieën kan installeren, heb je natuurlijk eerst ramen nodig. Ben je op zoek naar duurzame ramen met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan ben je bij Van pellicom aan het juiste adres. Onze PVC ramen passen bij iedere stijl (modern, klassiek, landelijk, retro,…). Neem contact met ons op voor een gratis offerte op maat!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!