Het Kiwa-certificaat: bewijs van kwaliteit én service

Ontdek de voordelen van het Kiwa-certificaat voor jou!Wie nieuwe ramen wil installeren weet op voorhand dat een stevige investering nodig is. Maar hoe weet je nu of je kwaliteit krijgt voor je geld? Je kunt naar de website surfen van de aannemer in kwestie en daar enkele referenties checken, maar zeker ben je nooit. Daarom is Van pellicom zo trots op zijn Kiwa-label. Het is voor klanten een garantie dat kwaliteit op de eerste plaats komt, en dat zowel wat betreft materiaal als service.

Kiwa-certificaat: diepgaande doorlichting van materialen én service

Kiwa is een internationaal kwaliteitszorgbedrijf dat zich bezighoudt met het verbeteren van processen, producten, medewerkers en organisaties in de bouwsector. Bedrijven kunnen op vrijwillige basis een doorlichting vragen, waarna Kiwa een aantal experts ter plekke stuurt die zowel de gebruikte materialen, maar ook het bouwproces en de algemene kwaliteit van de geleverde service onder de loep nemen. Dat Van pellicom aan de strenge Kiwa-eisen voldoet heeft het te danken aan twee zaken: PVC profielen van Deceuninck én een halve eeuw ervaring waar het bedrijf intussen op kan terugkijken. Alle schrijnwerkers bij Van pellicom zijn keien in hun vak! En dat zie en voel je meteen.

> Meer info over Kiwa

Kiwa: hoge klantentevredenheid

Dat Kiwa een certificaat uitreikt aan Van pellicom betekent dus dat zowel de PVC profielen als de plaatsing bij particulieren thuis aan de grootste kwaliteitseisen voldoen. Anders gezegd: elke klant die beslist om met Van pellicom in zee te gaan, kan dus op beide oren slapen. Je krijgt de stevigste en best isolerende ramen verkrijgbaar op de markt, geplaatst door experts in hun vakgebied. Precies daarom heeft Van pellicom zo’n hoge klantentevredenheid. En dat bevestigen onze klanten!

Ben je zelf op zoek naar nieuwe ramen en/of deuren? Laat je dan niets wijsmaken en kies voor Van pellicom!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!