Beveiliging huis dankzij PVC ramen en PVC deuren!

In het nieuws horen we dat er steeds meer woninginbraken gebeuren in België. In de eerste helft van 2012 zouden er maar liefst 36.507 woninginbraken gepleegd zijn. Reden te meer dus om na te denken over de beveiliging van uw huis tegen inbraak!

Indien een inbreker niet binnen de minuut binnengeraakt in uw woning, zal hij vaak de aftocht blazen. Oude en daarmee ook zwakke ramen en deuren vormen daarom de ideale ingangspunten voor inbrekers. Van Pellicom biedt u echter stevige PVC ramen en deuren aan die beveiligd zijn tegen inbraak!

Optimale beveiliging van uw huis met inbraakwerende PVC ramen

Inbraakwerend glas is in eerste plaats van meerdere lagen voorzien. Op die manier wordt de inbreker stevig vertraagd indien hij het glas wil inslaan. Bovendien zal inbraakwerend glas ook voor meer lawaai zorgen zodat uzelf en uw buren sneller gealarmeerd worden. Extra voordeel: gelaagd glas levert ook voordelen op ten aanzien van brandveiligheid.

Daarnaast is ook het kozijn van inbraakwerende ramen extra verstevigd en voorziet men een meerpuntssluiting. Nog zekerder bent u als u uw PVC ramen ook nog eens voorziet van inbraakwerend raambeslag. Dit belet dat de sluitingen en/of het slot geforceerd kunnen worden waardoor een inbreker (bijna) niet binnenkan via de ramen.

Optimale beveiliging van uw huis met inbraakwerende PVC deuren

Bij inbraakwerende PVC deuren worden min of meer dezelfde technieken toegepast als bij inbraakwerende PVC ramen:

  • Verstevigde profielen
  • Verstevigde & inbraakwerende sloten (meerpuntssluiting)
  • Indien voorzien van glas: gelaagd glas
  • Extra pennen die het onmogelijk maken deuren uit hun scharnieren te tillen

Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden die inbraak bemoeilijken of zelfs onmogelijk maken. Reken daarbij nog een mooie premie voor inbraakbeveiliging welke u een mooi belastingsvoordeel oplevert van maximaal €730 en u weet dat u niet langer kan wachten met de beveiliging van uw huis.

> Opgelet: info in dit artikel over mogelijke premies of subsidies kan ondertussen achterhaald zijn. Raadpleeg ons overzicht van actueel geldende premies & subsidies!

Een offerte voor inbraakwerende PVC ramen & deuren? Eén van onze specialisten helpt u graag verder! Want zeg nu zelf: de beveiliging van uw huis en uw gezin gaat boven alles…

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!