Deuren op maat sluiten naadloos aan bij de stijl van je woning

deuren-op-maatMeer en meer mensen kiezen tegenwoordig voor deuren op maat. Zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten vormen ze de ideale manier om je woning te verfraaien en een aparte toets te geven. Maar zijn deuren op maat echt de moeite waard of ga je beter voor standaard modellen? Wij zetten de pro’s en contra’s op een rijtje.

Bekijk het volledige plaatje

Wil je deuren op maat laten maken? Dan moet je er vanaf het begin van je bouwproject rekening mee houden. Standaard deuren zijn goedkoper dus je zal met een meerprijs te maken krijgen. Controleer of je budget het toelaat om deuren op maat te plaatsen. Vraag offertes op en bekijk het buitenschrijnwerk in z’n geheel.

Deur op maat bij nieuwe woningen

Buitenschrijnwerk bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je woning. De voorgevel is het eerste wat mensen zien en je wilt uiteraard een goede indruk maken. Het is dan ook belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan ramen en deuren. Wil je een voordeur die eruit springt? Een extra brede deur, met extra glaspartijen of gewoon een speciaal formaat? Laat dan een deur op maat maken!

deuren op maat laten maken

Deuren op maat bij oude woningen

Heb je een oude woning gekocht en begin je aan een renovatieproject? Dan zou het zonde zijn om de authentieke look van het pand te verliezen. Deuren hadden vroeger dikwijls andere afmetingen. Nieuwe deuren op maat laten maken is dan de ideale oplossing.

Specialistenwerk

Deuren op maat laten maken is specialistenwerk. Je doet dan ook best een beroep op een specialist met de nodige ervaring die de knepen van het vak kent. Bij Van pellicom ben je aan het juiste adres voor PVC deuren. Ze zijn duurzaam, hebben een uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar aan vlijmscherpe prijzen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan of neem contact met ons op!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!