Hou ongewenste gasten buiten met een deuralarm

deuralarmBij de keuze van nieuwe ramen en deuren komen huisbeveiliging en inbraakpreventie volop in de schijnwerpers. Je moet het dieven zo moeilijk mogelijk maken om je woning binnen te dringen. Er zijn heel wat manieren om je huis te beveiligen. Inbraakwerende ramen en deuren zijn tegenwoordig onmisbaar. Maar een deuralarm helpt ook. Het is een vrij eenvoudig accessoire waarmee je inbrekers afschrikt.

Deuralarmen: eenvoudig en handig

Een deuralarm verwittigt je wanneer iemand een raam of deur opent. Op dat moment gaat er een luid alarm af dat niet alleen dieven afschrikt, maar waarvan je zelf ook wakker wordt. Deuralarmen zijn eenvoudige apparaten die je zelf kan installeren. Ze zijn bovendien verkrijgbaar tegen democratische prijzen.

Hoe werkt een deuralarm?

Een deuralarm bestaat uit twee magneetstrips. Wanneer die meer dan 2 of 3 centimeter uit elkaar komen, gaat het alarm af. Wil je een deuralarm kopen? Hiermee moet je rekening houden:

  • Handig in gebruik.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Instelbare pin-code.
  • Fel geluid (110 of 120 decibels).
  • Ook verkrijgbaar voor ramen.

huisalarm

Moderne deuralarmen zijn voorzien van een afstandsbediening waarmee je het alarm kan uitschakelen vooraleer je je woning betreedt.

Inbraakwerende deuren en ramen vormen de basis

Een deuralarm is een accessoire dat zeker helpt bij inbraakpreventie. Maar de basis is nog altijd degelijke en inbraakwerende deuren en ramen. Bij Van pellicom ben je daarvoor aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor advies op maat. Je kan ook altijd een gratis offerte aanvragen.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!