Isolerende ramen: een must in elke moderne woning

isolerende ramen

Hedendaagse woningen moeten aan strenge energie-eisen voldoen. Bovendien wordt energie alleen maar schaarser en bijgevolg duurder. Je woning isoleren is geen overbodige luxe en isolerende ramen spelen daarin een cruciale rol. Ze zijn goed voor je portemonnee en hebben bovendien een positieve impact op het milieu.

Zelf je energiebesparing berekenen

Als je ramen koopt, neem je maar beter het zekere voor het onzekere. Het is een aanzienlijke investering waarvoor je niet over één nacht ijs gaat. De isolatiewaarde is een belangrijk aandachtspunt wanneer je ramen koopt. Wil je weten hoeveel je kan besparen? Met onze gratis online simulator bereken je snel en gemakkelijk je energiebesparing.

Isolerende ramen? Trekt de PVC-kaart!

Wil je isolerende ramen kopen? Dan moet je rekening houden met:

  • de kwaliteit van de raamprofielen
  • de isolatiewaarde van de beglazing

woning isoleren

Beide zijn doorslaggevend voor de isolatiewaarde en dus ook voor de cijfers op je energiefactuur. Als je PVC ramen in huis haalt, mag je op je beide oren slapen. De investering verdien je op termijn dubbel en dik terug. Bovendien spreekt de prijs-kwaliteitverhouding boekdelen!

PVC ramen zijn meer dan alleen energiezuinig

PVC ramen scoren niet alleen erg goed op het gebied van thermische isolatie. Ze houden ook storend lawaai buiten en gooien hoge ogen wat betreft inbraakpreventie. Verder passen PVC ramen bij iedere woonstijl: van klassiek over landelijk en modern tot pastorie. De mogelijke uitvoeringen zijn al even talrijk als de verkrijgbare kleuren.

Tip:
Ga te rade bij een specialist zoals Van pellicom en vraag advies op maat. Onze experts staan je maar al te graag. Je kan ook altijd een gratis offerte aanvragen.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!