Kiezen voor een PVC kiepraam: de voordelen op een rijtje

PVC-kiepraamHét grote voordeel van een kiepraam is dat je het zowel kan opendraaien als kan openklappen. Een kiepraam combineert dus eigenlijk de functionaliteit van draai- en klapramen! Bovendien biedt een PVC kiepraam dezelfde flexibiliteit als alle andere PVC-ramen.

Het beste uit twee werelden!

Je wil graag nieuwe ramen plaatsen? Dan heb je natuurlijk keuze te over. Er zijn ramen in allerlei maten en soorten: vaste ramen, opendraaiende ramen, hefschuiframen, klapramen en kiepramen. Die laatste kun je zowel openklappen als opendraaien. En dat is erg praktisch! Regent het buiten, maar wil je toch je slaapkamer even verluchten? Geen probleem. Zet het kiepraam onderaan wat open: zo krijg je voldoende frisse lucht binnen én blijft het toch droog!

Een PVC kiepraam verdient een specialist

Heb je je keuze voor kiepramen gemaakt? Dan is het tijd om een specialist aan te spreken. Bij Van pellicom profiteer je van jarenlange ervaring, gekoppeld aan een feilloze klantenbediening. Als specialist in PVC-ramen en –deuren willen zij van elke klant een tevreden klant maken. En of ze daar in slagen!

Kiepraam + hoogrendementsglas = besparen!

Zegt het je wel wat, zo’n PVC kiepraam? Terecht! PVC is niet alleen een uitzonderlijk stevig materiaal – de Deceuninck PVC-profielen gaan járen mee! – het is ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Een vochtige doek volstaat om de ramen proper te houden.

PVC-kiepraam

En dan is er nog de beglazing. PVC is sowieso al een uitstekende isolator, maar PVC kiepramen in combinatie met hoogrendementsglas spannen écht wel de kroon! Niet overtuigd? Bereken het zelf met de energiesimulator van Van pellicom en voel het verschil in je portemonnee!

Wil je een PVC kiepraam bestellen, weet dan dat Van pellicom PVC-ramen heeft in zowat alle mogelijke kleuren. Ben je niet zeker of jouw favoriete kleur wel past in je kamer, probeer dan even de kleursimulator. Zo krijg je meteen een goed beeld van de kiepramen in de door jou gewenste kleur!

Wil je nog meer informatie over PVC kiepramen? Geen probleem, de medewerkers van Van pellicom staan je graag te woord!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!