Van pellicom stelt voor: Linktrusion – revolutionaire technologie

Linktrusion: hoogstaande technologie voor PVC ramenPVC ramen hebben de reputatie ramen van minder goede kwaliteit te zijn, omwille van het lichtere materiaal dat wordt gebruikt. Deceuninck zorgt er dan ook voor dat haar PVC raamprofielen al sinds jaar en dag worden verstevigd door middel van gegalvaniseerd staal. Dit materiaal is enerzijds een sterk materiaal, waardoor het argument van te lichte PVC profielen teniet wordt gedaan, en anderzijds is staal een goedkoop materiaal wat de productiekost van PVC ramen of PVC deuren ook gevoelig drukt.

Staal heeft echter het belangrijke nadeel dat het een groot deel van het isolatievermogen verliest. En voor ramen is isolatie natuurlijk een belangrijk aspect! Deceuninck heeft daarom de Linktrusion-technologie uitgewerkt, waarbij het nadeel van het isolatievermogen wordt aangepakt. Deze revolutionaire technologie vind je terug in alle Zendow Neo PVC ramen, aangeboden door Van pellicom!

Linktrusion: stevige raamprofielen met verhoogd isolatievermogen

Met Linktrusion mikt Deceuninck op het beste van twee werelden. Enerzijds is de nieuwe Linktrusion technologie een goed alternatief voor het gegalvaniseerde staal, waardoor de PVC profielen nog steeds van stevige makelij zijn. Anderzijds zorgt de Linktrusion technologie voor een significante verbetering van de thermische prestaties. Het resultaat is dat de Linktrusion tot 30% beter isoleert, maar dat het ook voor een gewichtsbesparing van 40% zorgt.

Met de Linktrusion technologie speelt Deceuninck dus in op de noden van de consument in de toekomst. Enerzijds blijft de stevigheid van de PVC profielen behouden, anderzijds beantwoordt Deceuninck met Linktrusion aan de alsmaar belangrijker wordende trend van het duurzaam bouwen.

Linktrusion in Zendow Neo serie

De Linktrusion technologie wordt voor het eerst toegepast in de Zendow Neo serie van Deceuninck. Bij Zendow Neo wordt dus geen gegalvaniseerd staal meer gebruikt als standaard versterking voor de PVC profielen, maar wordt zowel het kader als de vleugel thermisch versterkt, waarbij de kern bestaat uit schuim gemaakt uit gerecycleerd PVC en staaldraad. Deze oplossing is bovendien 100% recycleerbaar.

Deceuninck bevestigt met de Linktrusion technologie haar positie van vernieuwer op het vlak van duurzaam bouwen in de markt van raamsystemen en raamprofielen. Met deze nieuwe technologie is Deceuninck volledig gewapend tegen de toenemende vraag naar energie-efficiënte bouwoplossingen, en kan het de toekomst met een uitdagend oog tegemoet zien.

Wenst u nog meer informatie omtrent Linktrusion en Zendow #neo? Bekijk dan onze brochure of contacteer ons!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!