Maak je woning winterklaar met isolerende PVC ramen en PVC deuren

Superisolerende PVC ramen

De wintermaanden staan alweer voor de deur. De dagen worden korter en de nachten  langer. Het is donker en het weer is guur. Hoog tijd dus om je woning optimaal voor te bereiden op de winter. Isoleren is dus meer dan ooit de boodschap! En laat PVC ramen en PVC deuren nu net uitblinken in hoge isolatiewaarden.

Energiezuinig verwarmen met isolerende PVC ramen en PVC deuren

Zoals je ongetwijfeld weet, zijn ramen en deuren zwakke plekken als we het over woning isolatie hebben. Er gaat kostbare energie verloren die je zeker tijdens de winter goed kan gebruiken. Een gezellige warme woning in de winter is geen overbodige luxe. Om de warmte binnenshuis te houden moet je woning optimaal geïsoleerd zijn. Zo verbruik je niet meer gas of elektriciteit dan nodig en blijft je energiefactuur onder controle. Isolerende PVC ramen en PVC deuren zijn een ideale oplossing omdat ze bijzonder energiezuinig zijn.

Isolerende PVC ramen en deuren met verschillende kamers

De isolatiewaarde van ramen hangt voor een groot deel af van het aantal kamers (holle ruimte die je ziet als je het profiel doorzaagt). Hoe meer kamers, hoe beter het materiaal isoleert. PVC ramen hebben doorgaans veel kamers en zijn dus uitermate geschikt om tijdens de winter je woning warm te houden. De Linktrusion-technologie gaat nog een stap verder en combineert een superbe isolatiewaarde met een hoge degelijkheid.

PVC ramen en PVC deuren beschermen tegen geluid, water en wind

Isolerende PVC ramen en PVC deuren houden tijdens koude winterdagen niet alleen de warmte in het huis, maar leveren ook een uitstekende geluidsisolatie en een optimale water- en winddichtheid. Dat komt omdat PVC van nature een isolerend materiaal is en op dit gebied beter scoort dan hout en aluminium. Bovendien past het in iedere woning, of het om nieuwbouw, renovatie, villa, fermette of een rijwoning gaat.

Wil jij ook je huis volledig winterklaar maken? Dan is een optimale isolatie met PVC ramen en PVC deuren nog altijd de beste optie! Contacteer ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!