Pimp je ramen en deuren met stijlvol sierbeslag

sierbeslagAls je ramen en deuren de taart zijn, vormen het raam- en deurbeslag de kers op de taart. Ze geven je buitenschrijnwerk een aparte toets mee en zijn bepalend voor de uitstraling. Raam- en deurbeslag bestaan in allerlei formaten, materialen en stijlen. Wil je echt de schijnwerpers richten op je ramen en deuren? Kies dan voor sierbeslag!

De impact van raam- en deurbeslag

Raam- en deurbeslag is dikwijls het laatste waar mensen aan denken. Ze kopen mooi buitenschrijnwerk, maar vergeten een belangrijk detail uit het oog. En dat is zonde want een deur- of raamklink kan je ramen en deuren, en bij uitbreiding je gevel, opwaarderen. Ga dus niet over één nacht ijs en wees kieskeurig.

Harmonieus geheel

Wat is de stijl van je woning? Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen wanneer je op zoek gaat naar raam- en deurbeslag. Modern, klassiek, landelijk, design, … raam- en deurklinken zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. Kies je voor afgerond of strak en hoekig? Ook dat is een belangrijke keuze. De stijl van je woning, je ramen en deuren en het beslag moeten in dezelfde lijn liggen. Zo creëer je een mooi harmonieus geheel.

Sierbeslag in allerlei materialen

deurbeslag-raambeslagRaam- en deurbeslag kan je verkrijgen in heel wat formaten, afmetingen en materialen. En dat geldt ook voor sierbeslag. Vooral het materiaal is van belang voor de uitstraling. Het voegt net dat tikkeltje extra toe aan je woning. Chroom, inox, nikkel, … sierbeslag vind je in allerlei stijlen en komt ook in jouw woning tot zijn recht.

Duurzaam sierbeslag

Raam- en deurklinken worden ontzettend veel gebruikt en moeten dan ook tegen een stootje kunnen. Kies dan ook duurzaam sierbeslag voor je ramen en deuren. Zo blijft alles er zo lang mogelijk heel fraai uitzien. Hou ook rekening met weersomstandigheden: de klinken van je deuren en ramen moeten extreme temperaturen kunnen doorstaan.

Vooraleer je aan sierbeslag begint te denken, moet je uiteraard het juiste buitenschrijnwerk kiezen. Bij Van pellicom ben je aan het juiste adres voor PVC ramen en PVC deuren met de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!