PVC met een natuurlijke touch: PVC folie met houtstructuur

Houtimitatie – een betaalbaar alternatief

PVC folie met houtstructuur

Houtimitatie is niet enkel van deze tijd. Geplakte houteffecten vormden altijd al een economisch interessant alternatief voor het gebruik van echt hout. Bovendien is, in deze moderne tijd, naast de kostprijs, de zorg voor het milieu een extra argument om met houtimitaties te werken.

Net écht!

PVC is nog nauwelijks te onderscheiden van hout. Met de unieke PVC houtstructuurfolie van Van pellicom geniet u van ramen en deuren die eruitzien als echt hout én ook aanvoelen als echt hout. Maar dan met alle voordelen van PVC: onverslijtbaar, onderhoudsvrij, sterk isolerend, maatvast, etc.

Van pellicom biedt u de keuze uit verschillende structuren, van licht naar donker. Zo biedt een PVC folie met houtstructuur dé oplossing voor iedereen die de duurzaamheid en kwaliteit van PVC wenst te combineren met het esthetische en gezellige karakter van hout!

PVC met natuurlijke touch: net echt!

Alle voordelen van PVC

PVC ramen en deuren met hetzelfde uitzicht en dezelfde warmte als echte houten ramen en deuren: een droom? Tuurlijk niet! Houtstructuurfolie geeft het gevoel van natuurlijk of geverfd hout, met alle voordelen van PVC.

De folies bestaan uit verschillende kleuren en designs, van houtsoorten tot effen kleuren.

Je kleur moe? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Folie is dus niet alleen praktisch, maar ook economisch interessant. De aanvangskosten zijn aanzienlijk lager, maar het resultaat is des te verbluffender. Kortom: maximale levensduur tegen minimale kosten!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!