PVC productie: een blik achter de schermen

PVC productiePVC ramen en PVC deuren doorlopen een heel traject vooraleer ze bij de klant geïnstalleerd worden. Als het ruwe materiaal binnenkomt, gaan onze experts ermee aan de slag. Van a tot z leiden ze de PVC productie in goede banen: vanaf het op maat zagen van de PVC profielen tot en met de installatie. Maar hoe gebeurt dat nu precies? En welke stappen komen er allemaal aan bod? Tijd voor een blik achter de schermen.

PVC productie met ultramoderne machines

Wanneer de PVC profielen in de productiehal toekomen gaat de PVC productie van start. Alles begint bij kwalitatief hoogwaardig materiaal. In de hoogtechnologische productie-eenheid worden de PVC profielen onder handen genomen, volgens de regels van de kunst. Zij worden in eerste instantie op maat gezaagd met ultramoderne machines. Het productieproces verloopt grotendeels geautomatiseerd en zo is de foutenmarge quasi nihil. Uiteraard wordt alles door onze medewerkers nauwlettend in het oog gehouden. Op de volledige PVC productie worden er voortdurend kwaliteitscontroles uitgevoerd. Resultaat? Duurzame PVC ramen en PVC deuren met een hoge isolatiewaarde en inbraakveilig.

PVC ramen en PVC deuren in alle uitvoeringen

Wanneer de PVC profielen op maat zijn gezaagd, worden ze aan elkaar gemonteerd. Ook hier garanderen de moderne technische middelen een accuraat resultaat. Alle uitvoeringen zijn mogelijk, dik of dun, klassiek of een tikkeltje speciaal. Bovendien zijn er heel wat afwerkmogelijkheden. De keuze van het type raam wordt bepaald door de functie ervan. Ook het kleurenpalet is heel uitgebreid. Er is keuze tussen 3 uitvoeringen: kleuring in de massa, PVC folie met houtstructuur of gelakte coating. Tijdens de PVC productie garanderen we een duurzame en kwaliteitsvolle afwerking. Bovendien is elke uitvoering bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen.

Nauwkeurige installatie van PVC ramen en PVC deuren

Tot slot zijn de PVC ramen en PVC deuren klaar om bij de klant geplaatst te worden. Een professioneel team vervoert het afgewerkte materiaal naar de klant. Alles wordt nauwkeurig geïnstalleerd en tot in de details afgewerkt. Een nieuwbouw of renovatieproject? Beide zijn mogelijk. PVC ramen en PVC deuren passen in elk type huis en komen in uiteenlopende uitvoeringen en maten. Duidelijke afspraken maken over de kwaliteit en garantie maken het plaatje compleet.

Wil je het allemaal eens van dichtbij meemaken? Neem dan zeker eens contact op met een van onze medewerkers. Zij nodigen je graag uit voor een afspraak!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!