Hou lawaai buiten met geluidsdichte ramen

Geluidsdichte ramen

Meer en meer Belgen krijgt regelmatig te maken met geluidshinder. De oorzaken zijn legio: het verkeer, verbouwingen, te luide muziek, vliegtuigen, … Zelfs spelende kinderen worden tegenwoordig als storend ervaren. Gevolg: irritatie en stress. Voor uw gemoed is het dus van belang om alle vervelende geluiden zo veel mogelijk buiten te houden en zo een oase van rust te creëren. Geluidsdichte ramen spelen hierin een belangrijke rol.

PVC ramen met dubbel glas

Geluid bestaat uit golven die via een bepaald medium worden verplaatst. Sommige mediums of materialen zijn beter bestand tegen geluid dan andere. Lucht bijvoorbeeld, geeft weinig weerstand en is daarom een belangrijke vervoerder van geluid. Een golf lucht die door het raam of de deur binnenkomt, brengt hoe dan ook ongewenst geluid met zich mee. PVC ramen met dubbel glas zorgen ervoor dat lawaai niet door uw ramen naar binnenkomt.

Geluidsisolerende ramen garanderen uw privacy

Geluidsisolerende beglazing is ideaal voor elk type woning, maar absoluut noodzakelijk voor woningen die in de directe omgeving liggen van drukke verkeerspunten, scholen, stations, kantoren, industriezones… Wegverkeer, vliegtuiglawaai of horeca-activiteiten: al deze geluiden komen van buiten. Geluidsdichte ramen zijn essentieel om lawaai buiten te houden. Maar het is minstens even belangrijk om binnenlawaai niet naar buiten te verspreiden. Zo bent u er zeker van dat uw privacy wordt gegarandeerd.

Akoestische isolatie met PVC ramen

PVC ramen zijn van nature sterk isolerend. Ramen met een meerkamersysteem garanderen een optimale akoestische isolatie. Hoe dikker de glasbladen, hoe minder geluid er wordt doorgelaten. U kan de ramen akoestiek verbeteren door te opteren voor dubbel glas. Extra voordeel is dat het inbraakwerend is.

Hou overtollige decibels buiten

Waarop moet u letten bij de keuze van uw ramen? Geluidsisolatie is een van de aspecten die de nodige aandacht verdient. De kwaliteit van geluidsisolatie in woningen wordt hoe langer hoe belangrijker. Om overtollige decibels buiten te houden, spelen ramen en deuren een grote rol. Waarom niet kiezen voor PVC ramen? Isolatie verzekerd! U voorkomt geluidshinder dankzij hun akoestische prestaties. Dat zal u weten te appreciëren, zeker als u in een luidruchtige buurt woont!

Hou overtollige decibels buiten met PVC ramen! Meer informatie? Contacteer ons!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!