PVC ramen in pastorijstijl: het exclusieve Autentica gamma

Zendow Autentica

De PVC ramen van de Autentica collectie (Deceuninck) combineren de voordelen van de zendow ramenserie met een authentieke afwerking. Ze scoren erg hoog op het gebied van isolatiewaarde en zijn met hun typische look perfect geschikt voor een herenhuis of pastorijwoning. Bent u op zoek naar PVC ramen met gevoel voor klasse? Dan is Autentica u op het lijf geschreven.

Ideaal voor herenhuizen en pastorijwoningen

De uitstraling van Autentica is erg bijzonder en doet denken aan het traditionele vakmanschap van vroeger. Ze vallen meteen op in het straatbeeld en leveren op esthetisch gebied een duidelijke meerwaarde. Dankzij hun look zijn ze geschikt voor de restauratie van rijhuizen of herenwoningen in historische stadscentra. Maar ook bij nieuwbouw woningen in pastorijstijl komen ze volledig tot hun recht.

PVC ramen in verschillende kleuren

De PVC ramen van Autentica zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: van licht ivoor tot balmoral of van grijze ceder tot kwartsgrijs. De kleuren zijn met zorg uitgekozen en geïnspireerd op de natuur. Ze passen zich vlot aan iedere omgeving aan. Ideaal dus om uw herenhuis of pastorijwoning mee uit te rusten.

Autentica: een typische karaktervolle look

Van deze ramen in pastorijstijl bestaan er vier verschillende categorieën: Baroc, Renaissance, Romantic en Arboré. Of u nu kiest voor de verzonken Baroc-ramen, de vooruitspringende Renaissance-balken, de Romantic-kruisvorm of de Arboré houtverbindingslook, telkens geeft u uw huis een opvallende uitstraling mee.

Autentica staat voor elegantie en stijlvol wonen. De collectie verzoent het architecturale met het decoratieve. De lichte afrondingen en sierlijsten creëren een gevoel van warmte en zachtheid.

Duurzame en onderhoudsvriendelijke PVC ramen

Maar vergis u niet: ook dit gamma maakt gebruik van de allernieuwste technologische ontwikkelingen. Autentica staat voor duurzaamheid. Bovendien zijn ze – net zoals andere PVC ramen – heel onderhoudsvriendelijk. Hun korrelige structuur werkt vuilafstotend en het gebruikte materiaal is krasvast. Zelfs graffiti verwijderen is kinderspel.

Bent u zelf helemaal weg van ramen in pastorijstijl? Kom dan zeker eens met ons praten of bekijk onze Zendow Autentica folder!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!