Wat staat er precies in een offerte voor ramen?

offerte voor ramenBen je met een nieuwbouw- of renovatieproject bezig? En is het buitenschrijnwerk aan de beurt? Dan is de tijd aangebroken om een aantal offertes aan te vragen. Je spreekt best een aantal partijen aan zodat je kan vergelijken en afwegen welke de beste deal is. Maar wat staat er precies in een offerte voor ramen? Wij zetten de voornaamste onderdelen op een rijtje.

Begin met een duidelijke briefing

Een offerte voor ramen aanvragen begint met een duidelijke briefing. Je doet er goed aan om een afspraak met de leverancier te maken en je plannen grondig te bespreken. Zo krijgt hij een duidelijk beeld van je wensen en verwachtingen en zal de offerte 100% volledig zijn. Heb je een plan van je woning? Neem dat dan zeker mee op je zoektocht naar offertes.

De onderdelen van een ramenofferte

Zodra je alle informatie hebt doorgespeeld en alles is besproken, krijg je de offerte toegestuurd. Wat moet er concreet allemaal in staan?

  • Omschrijving van de werkwijze (wat is er wel en niet inbegrepen).
  • Garantievoorwaarden.
  • Info over mogelijke premies.
  • Berekening van de besparing in energiekosten.

Tip: vraag je offerte aan bij een bedrijf dat de ramen zelf produceert!

Offerte voor ramen: extra aandachtspunten

offerte pvc ramen

Naast de standaard onderdelen, zijn er nog een paar extra dingen waarop je moet letten. Staat de prijs ex- en inclusief btw op de offerte vermeld? Belangrijk als je niet met onaangename verrassingen geconfronteerd wilt worden. Kijk ook na hoe lang de offerte geldig is. Doorgaans is dat 2 weken.
Is er iets niet duidelijk? Neem dan contact op met de leverancier voor extra info. Je zal worden gevraagd om de offerte ter goedkeuring te ondertekenen. Wees je ervan bewust dat er geen weg terug is zodra je je handtekening hebt gezet!

Gratis offerte aanvragen bij Van pellicom

Ben je op zoek naar een leverancier die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding levert? Vraag dan een gratis offerte voor PVC ramen aan bij Van pellicom! Wij geven vrijblijvend advies en zoeken samen naar een oplossing op maat.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!