PVC voordeuren: duurzaam, elegant en energiebesparend

PVC voordeuren: duurzaam, elegant en energiebesparendBen je op zoek naar een voordeur die aan alle hedendaagse eisen voldoet? Dan zijn PVC voordeuren een uitstekende keuze. Ze zien er mooi uit, gaan lang mee en gooien hoge ogen op het gebied van isolatie. Bovendien scoort PVC ook goed op inbraakpreventie. In dit artikel zetten we alle troeven op een rijtje!

PVC biedt tal van afwerkingsmogelijkheden

Heb je een moderne, klassieke, landelijke of design woning? PVC is een veelzijdig materiaal dat in allerlei stijlen verkrijgbaar is. Je kan zelf een uitvoering en formaat kiezen en je PVC voordeur op maat laten maken. Bovendien kan je uit gigantisch veel tinten kiezen. Wist je trouwens dat ons Autentica-gamma speciaal ontworpen is voor woningen in pastorijstijl? Je merkt het, we hebben voor elk wat wils in de aanbieding.

PVC voordeuren: hou je energiefactuur binnen de perken

Moderne deuren en ramen moeten een optimale energiezuinigheid kunnen voorleggen. De normen worden almaar strenger en uiteraard is een energiezuinige woning ook goed voor je portemonnee. Het buitenschrijnwerk is een doorslaggevende factor om de cijfers op je energiefactuur binnen de perken te houden. Als je voor PVC voordeuren kiest, mag je op je beide oren slapen. Ze staan garant voor een optimaal isolerende werking en zorgen voor een warm huis in de winter en een koel binnenklimaat in de zomer.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

PVC voordeuren kunnen tegen een stootje. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden doorstaan met verve felle zonnestralen en vriestemperaturen. Je mag er dan ook zeker van zijn dat ze lang meegaan én in optimale staat blijven. Leuk extraatje: PVC is op-en-top onderhoudsvriendelijk. Je hebt er amper onderhouds- en poetswerk mee!

Wil je zelf de troeven van PVC voordeuren ontdekken? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis offerte aan! Onze specialisten staan je maar al te graag te woord!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!