Ramen en deuren klassieke stijl

woningen klassieke stijlAls je een woning in klassieke stijl hebt, moet je ook ramen en deuren kiezen die daar perfect bij aansluiten. Voor buitenschrijnwerk in klassieke stijl zijn er tal van mogelijkheden die de uitstraling van je gevel ten goede komen en de stijl van je huis in de verf zetten. PVC ramen en PVC deuren kan je met een ‘klassieke look’ verkrijgen. Bovendien hebben ze nog een aantal andere troeven in petto: ze hebben een hoge isolatiewaarde, zijn bestand tegen weer en wind, gaan lang mee en vergen weinig onderhoud.

 

Eigenschappen klassieke stijl

Woningen ‘klassieke stijl’ is een begrip dat vele ladingen dekt. Zowel landelijke stijl, pastoriestijl, cottage als Engels klassiek kan je eronder catalogiseren. Mogelijkheden te over dus om je huis of appartement naar hartenlust in te richten. Zodra je een stijl hebt gekozen, trek je die door in je volledige woning. Ga je voor een klassieke stijl? Kies de materialen, meubels, ramen, deuren, … dan zorgvuldig uit en zorg ervoor dat je een mooi geheel creëert.

Ramen en deuren klassieke stijl: waarop letten?

Ramen en deuren zijn bepalend voor de uitstraling van je huis. Als je er de juiste uitkiest, geven ze je gevel extra cachet. Doe je dat niet, dan krijg je een kakofonie waar je de rest van je leven spijt van zal hebben. Denk dus vooraf goed na over het materiaal en de kleur van je ramen en deuren. Bekijk de prijs-kwaliteitverhouding en let zeker ook op de isolatiewaarde van het materiaal. PVC scoort erg goed op het gebied van energiezuinigheid wat met de stijgende energieprijzen zeker een sterke troef is. Wij hebben een online tool ontwikkeld waarmee je zelf je energiebesparing kan berekenen.

Ramen en deuren klassieke stijl: troeven

woningen klassieke stijlAls je voor ramen en deuren klassieke stijl gaat, heb je heel wat mogelijkheden. Je kan je favoriete RAL-kleur kiezen die bij aan je smaak beantwoorden en bij je gevel passen. Hou zeker ook rekening met de kleur van het voegsel en zorg ervoor dat het een mooi geheel vormt met je ramen en deuren.

Gratis offerte en tips op maat

Ben je op zoek naar ramen en deuren klassieke stijl? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte. Onze experts geven advies op maat waardoor de ramen en deuren je woning een echte meerwaarde bezorgen!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!