Ramen moderne stijl: elegant en eigentijds

ramen moderne stijlModerne woningen vallen bij veel Belgen in de smaak. Het is zowat de meest populaire bouwstijl in ons land. Modern (of metropolitan stijl zoals het ook wel eens wordt genoemd) is te gebruiken in de meest uiteenlopende stijlen van woningen: in de stad en op het platteland, voor een huis, appartement of loft, grote en kleine woningen, en ga zo maar door… Bij een eigentijdse woning horen uiteraard ook ramen in moderne stijl. Daarmee kan je je woning een heel stijlvolle uitstraling meegeven. Bovendien zijn ze tegenwoordig zowel duurzaam als degelijk.

Ramen in moderne stijl: eigenschappen

Laten we de voornaamste kenmerken van een moderne woning even op een rijtje zetten:

  • Grote glaspartijen.
  • Gebruik van een strakke gevelsteen of gevelbekleding.
  • Strakke uitstraling en vormgeving.
  • Sobere vormen en inrichting.
  • Gebruik van moderne technologieën.

In de binneninrichting zien we dikwijls grote ruimtes terugkomen en wordt er gebruik gemaakt van veel lichtinval. Ook open keukens horen thuis in moderne woningen.

Moderne ramen: kwaliteit en schoonheid gaan hand in hand

Moderne ramen moeten perfect aansluiten bij de voorgaande eigenschappen. Zorg ervoor dat ze bij het materiaal van de gevel passen en die volledig tot zijn recht doen komen. Zowel op het gebied van formaten, vormgeving als kleuren zijn er heel wat mogelijkheden. Maar bij moderne ramen is niet alleen het esthetische aspect van belang, ook de kwaliteit moet optimaal zijn! Ramen in moderne stijl moeten tegen een stootje kunnen want ze worden blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden: felle zon, wind, regen maar ook vriestemperaturen en sneeuw.

Moderne ramen

Moderne PVC ramen: aantrekkelijk en energiezuinig

Ben je op zoek naar moderne ramen die de look van je woning naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de Zendow PVC ramen de ideale oplossing. Er is keuze te over dus je vindt vast en zeker een model dat in de smaak valt en bij de stijl van je huis past. Verder scoren PVC ramen ook érg goed op het gebied van energiezuinigheid. Wil je weten hoeveel je precies kan besparen op jaarbasis dankzij PVC ramen? Bereken dan hier je persoonlijke energiebesparing!

Ramen moderne stijl: gratis offerte aanvragen

Bij ons kan je een gratis offerte aanvragen om je moderne woning met de juiste ramen en deuren uit te rusten. Onze specialisten staan ook klaar om al je vragen te beantwoorden en je met advies bij te staan.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!