Til je woning naar een hoger niveau met design ramen

design-ramenRamen vind je in allerlei uitvoeringen, formaten en kleuren. Hou je van elegantie en klasse? Dan zijn design ramen je op het lijf geschreven. Ze hebben een bijzondere uitstraling en beantwoorden aan alle eisen op het gebied van technologie. Bovendien zijn design ramen ook nog eens duurzaam en ze bezorgen je jarenlang plezier. In dit artikel ontdek je de voornaamste kenmerken!

Design ramen staan garant voor een extra toets

Ramen en deuren hebben een grote impact op de ‘look’ van je woning. Wil je je gevel naar een hoger niveau tillen? Dan zijn design ramen de ideale oplossing. Ze drukken hun stempel op het esthetische aspect van je woning en zorgen voor een extra toets. Bovendien ben je mee met de allerlaatste trends en oogt je gevel fris en aantrekkelijk.

Kies de juiste kleur voor je ramen

Kleuren zijn een bepalende factor voor het uitzicht van je buitenschrijnwerk. PVC ramen bieden op dat gebied ongeziene mogelijkheden. Het kleurenpalet is ontzettend uitgebreid en dekt alle stijlen: van modern over klassiek tot landelijk. Wil je zelf ontdekken welke kleur het best bij je woning past? Gebruik dan onze kleurensimulator of laat je inspireren door ons kleurengamma. Op die manier vind je de kleur die perfect bij de stijl en de gevel van je woning past.

pvc-ramen-kopenOp- en-top kwaliteit

Design ramen volgen de allerlaatste trends, ook wat betreft duurzaamheid en technologie. En dat geldt des te meer voor PVC ramen. De raamprofielen hebben uitstekende thermische en akoestische eigenschappen, zijn inbraakwerend en blinken uit in duurzaamheid. Het resultaat? Je geniet van een optimaal comfort binnenhuis en bent zeker van een energiezuinige woning. En dat laatste is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Wil je meer weten over design ramen? Neem dan contact met ons op voor extra info of vraag een gratis offerte aan!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!