Welk deurbeslag voor je buitendeur kiezen?

Deurbeslag

De keuze van deurbeslag is de laatste jaren aan een steile opmars bezig. Terwijl er vroeger meestal voor standaard deurklinken werd gekozen, zijn er tegenwoordig echte design modellen op de markt verkrijgbaar. Het lijkt op het eerste gezicht misschien een detail, maar deurbeslag bepaalt in grote mate de uitstraling van je woning. Kies dan ook een deurknop, deurtrekker of deurkruk die bij de stijl van je huis past en een geheel vormt met je gevel.

Deurbeslag in allerlei stijlen

Deurbeslag kan je beschouwen als het visitekaartje van je buitendeuren. Dus spring ook niet te licht om met de keuze ervan. Er zijn deurklinken in allerlei stijlen en formaten verkrijgbaar. Voor elke stijl vind je tegenwoordig een geschikte deurklink: klassieke, landelijke, moderne, en ga zo maar even verder…

Deurbeslag vind je in eenvoudige uitvoeringen, maar evengoed is er exclusief en design deurbeslag te verkrijgen. Afhankelijk van de stijl van je woning, je persoonlijke smaak en je budget maak je de juiste keuze. Hou er ook rekening mee dat deur- en raambeslag een geheel vormen.

Verschillende materialen

Deurbeslag uit verschillende materialen

Ook op het gebied van materialen zijn er veel mogelijkheden. Heb je een modern huis en hou je van een strakke look? Ga dan voor deurbeslag in aluminium. Heb je een woning in landelijke of rustieke stijl? Dan kies je het beste voor deurkrukken, deurtrekkers of deurknoppen in brons of koper. Het uitzicht is natuurlijk belangrijk, maar de degelijkheid is dat evengoed. Een deurklink wordt veel gebruikt en moet tegen een stootje kunnen. Het heeft geen zin om deurbeslag te kiezen dat je binnen de kortste keren moet gaan vervangen.

Veiligheidsbeslag

Een ander aspect waarmee je rekening moet houden, is de veiligheid. Veiligheidssloten zijn tegenwoordig geen overbodige luxe. Met het juiste veiligheidsbeslag geef je inbrekers geen schijn van kans en met de afwerkingstechnieken van vandaag hoef je daarvoor niet in te boeten aan uitzicht!

PVC ramen met het juiste deurbeslag

Ook bij PVC deuren en ramen hoort het juiste deurbeslag. Ben je op zoek naar deuren met een mooie uitstraling en dito deurbeslag? Neem dan contact met ons op om een gratis offerte aan te vragen. Ons plaatsingsteam zijn absolute specialisten wat betreft stijling van uw buitengevel!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!