Erg praktisch: automatische rolluiken

Heb je je oude ramen al laten vervangen door nieuwe ramen in pvc? Erg slim, want pvc-ramen hebben heel wat voordelen. Misschien wil je ook bijhorende rolluiken in pvc om ’s avonds ongewenste blikken buiten te houden? Onze tip: kies voor automatische rolluiken en geniet van optimaal gebruikscomfort.

De vele voordelen van rolluiken in pvc

Er zijn heel wat redenen waarom je pvc-rolluiken zou installeren. Een betere privacy ligt natuurlijk voor de hand, maar met rolluiken vergroot je ook je veiligheidsgevoel. Potentiële inbrekers zullen namelijk snel ontmoedigd raken als ze jouw stevige ramen en rolluiken te zien krijgen.

Nog een belangrijk voordeel: pvc heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Tijdens de winter houd je zo makkelijk de warmte binnen en ’s zomers blijft je huis lekker koel. Heb je schrik dat je meubels afbleken door fel zonlicht? Met rolluiken is dat probleem van de baan.

Maak het jezelf makkelijk met automatische rolluiken

Als je kiest voor de pvc-rolluiken van Van Pellicom, heb je verschillende opties voor de bediening. Uiteraard is lintbediening een mogelijkheid, maar elektrische bediening biedt het meeste comfort. Met één druk op de schakelaar laat een buismotor de rolluiken dan naar boven of naar beneden gaan. Wil je het nog makkelijker? Kies dan voor bediening via een sensor. Wordt het donker, is er hevige regenval of felle zonneschuin, dan gaan de rolluiken volledig automatisch naar beneden.

Maak je trouwens geen zorgen over de installatie van de rolluiken. De kast bestaat uit één stuk en kan dan ook in één keer geplaatst worden. Ook het correct aansluiten van de bediening en de sensoren vormt geen enkel probleem voor ons ervaren team van installateurs.

Kiezen voor topkwaliteit

Met de automatische rolluiken van Van pellicom haal je absolute topkwaliteit in huis. Uiteraard zul je het gebruiksgemak op prijs stellen, maar ook de materialen en de afwerking stellen niet teleur. De innovatieve lakken waarmee onze rolluiken gekleurd worden reflecteren het zonlicht, in plaats van het te absorberen. Zo behouden ze gegarandeerd jarenlang hun kleur.

Geïnteresseerd in automatische rolluiken? Neem snel contact op!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!