Ramen plaatsen: zo pakt een echte vakman het aan

Ben je van plan om je oude ramen te vervangen door nieuwe exemplaren? Een slimme keuze, want met thermisch isolerende ramen bespaar je heel wat op je energiefactuur. Misschien ben je wel overtuigd van de talrijke voordelen van nieuwe ramen, maar zie je op tegen de werken? Maak je geen zorgen: laat je een echte specialist je ramen plaatsen, dan loopt alles van een leien dakje en moet je zelf nauwelijks iets voorbereiden.

De juiste ramen

Het belangrijkste wat jij moet doen, is beslissen welke ramen het meest geschikt zijn voor jouw woning. Aangezien er tal van mogelijkheden zijn, doe je er goed aan om je terdege te informeren. Kies je voor pvc-ramen, dan geniet je heel wat voordelen. Ze zijn sterk, duurzaam, vergen weinig onderhoud en staan garant voor een uitstekende thermische én akoestische isolatie.

Behalve over het materiaal, moet je natuurlijk ook nadenken over het design, de kleuren en de afwerking van je nieuwe ramen. Geen makkelijke keuze, want bij pvc zijn de mogelijkheden haast eindeloos.

Nieuwe ramen plaatsen? Kies een ervaren installateur!

Als je een beroep doet op Van pellicom ben je verzekerd van een vlotte, correcte én stipte plaatsing van je nieuwe ramen. Onze ervaren en gespecialiseerde vaklui garanderen telkens absoluut topwerk. Hoe we dat doen? We voeren uitgebreide kwaliteitscontroles uit en laten onze montageploegen begeleiden door een ervaren projectleider. Na de plaatsing geniet je bovendien van onze uitgebreide garantie en kun je altijd een beroep doen op onze eigen dienst na verkoop.

Je voorbereiden op de plaatsing

Bij het vervangen van bestaande ramen komt geen metselwerk kijken. Ook beperken we het slijpwerk tot een absoluut minimum. Een raam dat netjes is opgemeten, heeft namelijk voldoende speling om het probleemloos te plaatsen. Bovendien blijft het behang of schilderwerk rond het raam mooi intact.

Wel kan het gebeuren dat er tijdens het plaatsen van nieuwe ramen stof naar binnen waait. Als er meubels staan in de ruimte waar je je ramen laat vervangen, doe je er goed aan om die af te dekken. Na de werken stofzuigen wij alles grondig, zodat jij dit niet meer moet doen.

Geïnteresseerd om nieuwe ramen te laten plaatsen? Neem snel contact met ons op of vraag een gratis offerte.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!