Geef criminelen geen kans: inbraakpreventie begint met pvc-deuren

In je eigen woning wil je je op-en-top veilig voelen. Een degelijke inbraakpreventie is dan ook cruciaal. Om inbrekers buiten te houden kun je verschillende maatregelen treffen. Zijn je buitendeuren aan vervanging toe? Wacht dan niet langer en kies voor inbraakveilige deuren waar inbrekers moedeloos van worden.

Maak werk van inbraakpreventie

Geroutineerde inbrekers hebben maar enkele minuten nodig om hun slag te slaan in een slecht beveiligde woning. Uiteraard is een inbraak een heuse nachtmerrie. Niet alleen vanwege de schade en de spullen die je kwijt bent, maar zeker ook door het onveiligheidsgevoel dat je daarna nog maar moeilijk kwijtraakt.

Daarom is het een must om echt werk maken van inbraakpreventie. Kies dus voor optimale veiligheid en maak het criminelen zo moeilijk mogelijk om je huis binnen te dringen.

Kies ook voor inbraakveilige deuren

Meer dan de helft van de inbrekers probeert zich via een buitendeur toegang tot je woning te verschaffen. Daarom is het essentieel dat je deze maximaal beveiligt. Met de stevige pvc-deuren van Van pellicom zit je in elk geval goed. Ze zijn extra versterkt, zodat ze ook bij drieste inbraakpogingen hun vorm bewaren. Ook de sloten en het beslag op onze deuren zijn maximaal beveiligd tegen inbraak.

Enkele nuttige tips

Uiteraard zijn inbraakwerende deuren maar een begin. Veilige ramen, bij voorkeur met dubbel gelaagd veiligheidsglas, zijn zeker even belangrijk. Beveilig ook kwetsbare punten zoals je kelderopening. Ook is het nuttig om te investeren in rolluiken, een stevige tuinafsluiting en een alarminstallatie.

Ten slotte is het belangrijk om er veilige gewoontes op na te houden:

  • Sluit je ramen en deuren ’s avonds en telkens als je weggaat.
  • Laat geen gereedschap rondslingeren in de tuin.
  • Stel een programma in om regelmatig het licht en de tv in te schakelen terwijl je niet thuis bent.
  • Vermeld op sociale media niet dat je een lange reis gaat maken.
  • Vraag je buren om een oogje in het zeil te houden.

Ben je geïnteresseerd in inbraakveilige deuren? Neem dan snel contact op of vraag een gratis offerte.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!