Over Van Pellicom

ramen vervangen

Onze missie

Jouw raam- en deurspecialist

Als toonaangevende onderneming in België leveren en plaatsen we ramen, deuren en accessoires – en dat zowel voor particulieren, aannemers, huisvestingsmaatschappijen als bouwpromotoren. Kwaliteit en efficiëntie staan daarbij voorop. Zo zorgen we voor een accurate opvolging van al ons werk en een perfecte oplevering.

Onze waarden

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!

Onze kwaliteitgaranties

Onze ramen en deuren worden geproduceerd volgens de strikte veiligheidsvereisten en internationale normen. Zo ben jij als klant verzekerd van de beste kwaliteit – en opvolging van dichtbij door onze experts.

Onze doelstellingen

Alles voor jou…
Elk raam en elke deur is belangrijk voor ons – hoe groot of klein jouw project ook is. We zorgen dan ook altijd voor een perfecte montage en uitstekende nazorg.

Isolatie

Onze ramen overtreffen de strengste normen voor lage-energiewoningen. Bovendien zijn de profielen sterk genoeg om driedubbel glas te dragen. Daardoor isoleren ze nóg beter.

Dankzij onze medewerkers

Een job bij Van Pellicom betekent een aangename en veilige werkomgeving. Iedereen krijgt de kans om zichzelf te ontplooien, met opleiding en begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat we altijd over het beste team beschikken.