Over Van Pellicom

ramen vervangen

Onze missie

Jouw raam- en deurspecialist

Als toonaangevende onderneming in België maken en plaatsen we pvc ramen, deuren en accessoires – en dat zowel voor particulieren, aannemers, huisvestingsmaatschappijen als bouwpromotoren. Kwaliteit en efficiëntie staan daarbij voorop. Zo zorgen we voor een accurate opvolging van al ons werk, en een perfecte oplevering.

Onze waarden

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!

Onze kwaliteitgaranties

We produceren onze ramen en deuren volgens de strikte veiligheidsvereisten en internationale normen, vanuit onze eigen ateliers en magazijnen. Zo ben jij als klant verzekerd van de beste kwaliteit – en opvolging van dichtbij door onze experts.

Onze doelstellingen

Alles voor jou…
Elk raam en elke deur is belangrijk voor ons – hoe groot of klein jouw project ook is. We zorgen dan ook altijd voor een perfecte montage en uitstekende nazorg.

Isolatie

Premium ramen overtreffen de strengste normen voor lage-energiewoningen. Ze zijn voorzien van de unieke Linktrusion-technologie en versterkt met structurele glasvezels. Dankzij deze innoverende isolatietechniek zijn de profielen ook nog eens sterk genoeg om driedubbel glas te dragen. Daardoor isoleren ze nóg beter.

Dankzij onze medewerkers

Een job bij Van Pellicom betekent een aangename en veilige werkomgeving. Iedereen krijgt de kans om zichzelf te ontplooien, met opleiding en begeleiding. Zo zorgen we ervoor dat we altijd over het beste team beschikken.