Voordelen & Premies

Shake

Voordelen en premies

Kies je voor onze ramen en deuren? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor één van de vele beschikbare voordelen, subsidies en premies. Uiteraard helpen we je graag op weg om daarbij de nodige formaliteiten in orde te brengen.

Premies

Gemeentelijke premies

De meeste Vlaamse gemeentes voorzien subsidies voor verbouwingen, renovaties en bijzondere investeringen. De website www.mijnverbouwpremie.be van de Vlaamse overheid helpt je op weg.

Premie voor inbraakpreventie

De premie voor inbraakpreventie werd vanaf 1 januari 2015 afgeschaft voor in het Vlaams en Waals Gewest. Ze is nog wel steeds geldig in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Slecht 6% btw voor renovatie

Renovatiewerken aan woningen ouder dan vijf jaar profiteren van een lager btw-tarief. Zo betaal je bijvoorbeeld nog maar 6 in plaats van 21% btw als je de ramen in een oudere woning laat vervangen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is een renovatieattest. Dat kunnen we je eenvoudig samen bezorgen bij je offerte

Meer info op het bouw- en verbouwportaal van de Vlaamse overheid.

Premie voor hoogrendementsglas

Al onze pvc-ramen bevatten hoogrendementsbeglazing. Je netbeheerder komt tussen in de aanschafprijs: tot wel €16 per vierkante meter glas die je laat plaatsen of vervangen. We bezorgen je altijd de nodige documenten voor een eenvoudige aanvraag van je tegemoetkoming.

 

Combipremies

Wie muurisolatie combineert met hoogrendementsbeglazing, komt in aanmerking voor een premie. Neem gewoon contact op voor de technische vereisten en een vrijblijvende offerte.