Bouw & Reno 2015: ook Van pellicom is er weer bij

Naar jaarlijkse traditie vindt tussen zaterdag 10 en zondag 18 januari Bouw & Reno weer plaats in de Antwerp Expo. Het is dé beurs bij uitstek voor iedereen die wil gaan bouwen of renoveren, met tal van adressen, inspiratie en tips.

Ga je bouwen of renoveren? Dan mag je Bouw & Reno 2015 niet missen!

Ben je volop plannen aan het maken om te bouwen of te renoveren, of zit je er al middenin? Dan mag je Bouw & Reno 2015 absoluut niet missen. De lijst van meer dan 250 exposanten geeft een duidelijk beeld van wat de bouwsector op dit moment zoal te bieden heeft en vormt een bron van nieuwe ideeën, kennis en de beste technieken in de markt.

Op de beurs komen tal van diverse onderwerpen binnen de sector aan bod, gaande van interieur tot bouwmaterialen en dakwerken. Deze mix zorgt voor een interessant programma, waar zowel mensen die hun verbouwing nog aan het plannen zijn als mensen die er reeds middenin zitten een antwoord krijgen op al hun vragen.

Van pellicom op Bouw & Reno

Ook Van pellicom zal naar goede gewoonte aanwezig zijn op de Bouw & Reno beurs. Je kan bij ons terecht voor de nieuwste technologieën en producten op vlak van PVC ramen, PVC deuren, dubbele beglazing en PVC profielen. Kom langs op onze stand en krijg het nodige advies op maat.

Op de beurs vind je ons in hal 2, stand 2233. Kom zeker even een kijkje nemen!

Bouw & Reno 2015 contactinformatie

Waar?

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer?

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 januari 2015.
Zaterdag en zondag: 10u tot 18u
Ma, di, wo en do: 13u tot 18u
Vrijdag 16 januari: nocturne tot 22u

Toegangsprijs

€10 per persoon
Gratis toegang voor kinderen tot en met 16 jaar, vergezeld door een volwassene.

Meer info te vinden op bouwreno.be.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!