Buitendeuren plaatsen: vakwerk dat je best door een specialist laat doen

Buitendeuren plaatsen: ga in zee met een specialistBuitendeuren sluiten je huis af en houden ongewenste bezoekers op een afstand. Voor de keuze en installatie van een buitendeur neem je dus best je tijd. Een PVC buitendeur is een goed begin. Buitendeuren plaatsen is echter vakwerk. Ga dus zeker in zee met een specialist.

Buitendeuren plaatsen? Kies voor deskundigheid en ervaring!

Buitendeuren kopen en plaatsen vraagt een serieuze investering. Je wil dan ook dat die investering loont. Daarom is het belangrijk dat je een ervaren vakman vindt. Bij Van pellicom zit je wat dat betreft aan het juiste adres. Het plaatsingsteam heeft jaren ervaring in het plaatsen van PVC-ramen en –deuren. Een werfleider superviseert alles ter plaatse. De projectleider begeleidt de complexere projecten en waakt over de timing. Bovendien krijg je alles tegen de beste prijs!

Buitendeuren uit PVC

Alles begint echter bij de materiaalkeuze. Met PVC deuren zit je altijd juist! PVC is stevig, mooi, gemakkelijk te onderhouden en heeft uitstekende isolatiecapaciteiten. Bovendien zijn er heel wat stijlen en kleuren mogelijk zodat je zeker kunt zijn dat je buitendeuren perfect bij de rest van je woning zullen passen. Probeer onze kleurensimulator uit en experimenteer!

Buitendeuren plaatsen begint bij precieze opmeting

Om de buitendeuren optimaal te plaatsen is het van het grootste belang dat alles goed wordt opgemeten. Daarna kan de deur op maat gemaakt worden. Voor de plaatsing wordt ruim op voorhand een afspraak gemaakt. Is de plaatsing van de buitendeuren niet klaar na één dag? Dan zorgt je specialist ervoor dat je de nacht niet in de kou moet doorbrengen. Alles wordt dicht gemaakt, zodat je alsnog van een rustige nacht kunt genieten. De volgende dag wordt er dan gewoon voortgewerkt.

Wat na de plaatsing van de buitendeuren?

Zijn de deuren geïnstalleerd en is alles naar wens? Prima! Mochten er toch nog dingen zijn, dan is het van belang dat je voor een vakman kiest die een degelijke service garandeert na plaatsing. Zo hoef je niet met de handen in het haar te zitten als er reparaties nodig zijn.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!