Je buitendeuren vervangen: geef je woning een nieuwe look

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe bepalend de buitendeuren zijn voor het algemene uitzicht van je woning? Verander je de kleur van je voordeur, bijvoorbeeld, dan krijg je plots een heel andere gevel! Hou er wel rekening mee dat je nieuwe buitendeur ook bij je ramen moet passen en bij de bouwstijl van je woning. Nog meer tips voor wie zijn buitendeuren gaat vervangen vind je hieronder.

Buitendeuren: bepalend voor de uitstraling van je woning

Ben je het zicht op je gevel een beetje beu, maar heb je niet het budget om een grondige renovatie uit te voeren? Weet dan dat je al heel ver kunt komen door enkel je buitendeuren en/of ramen te vervangen. Die zijn immers bepalend voor de uitstraling van je woning.

Bespaar op energie

Bovendien hebben nieuwe buitendeuren ook een positief effect op je energiefactuur. PVC isoleert, bijvoorbeeld, een stuk beter dan hout. Vervang je je houten ramen en deuren door PVC exemplaren, dan is een daling van je aardgasrekening met 30 procent realistisch! Je verdient je investering dus gewoon terug. Ben je wel eens benieuwd hoeveel een overstap naar PVC jou kan opbrengen? Bereken dan nu je energiebesparing!

Nieuwe buitendeuren en ramen kiezen is natuurlijk niet gemakkelijk. Je kunt wel een voorkeur hebben qua kleur en stijl, maar dan nog weet je niet of jouw eerste keuze wel past in het geheel. Daarom heeft Van pellicom de kleurensimulator ontwikkeld. Upload een foto van je woning, kies je favoriete kleur en ons systeem toont je onmiddellijk hoe het resultaat eruitziet.

Laat je buitendeuren vervangen door Van pellicom

Van pellicom heeft al bijna een halve eeuw ervaring in het plaatsen van PVC ramen en buitendeuren. We zijn dan ook de gedroomde partner voor wie zijn buitendeuren wil vervangen. Kies een klassiek of modern model en slaap op je beide oren: alle deuren zijn uitgerust met een driepuntsluiting om inbraak tegen te gaan.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en effici├źntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!