Een designvoordeur: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wat springt het meest in het oog als je de gevel van een woning bekijkt? Toch zeker de voordeur! Een voordeur geeft karakter aan je huis en heet je bezoekers als het ware welkom. Hou je van een voordeur met een hedendaags design? Goed nieuws: als je voor een pvc-deur kiest, heb je keuze te over.

Een voordeur als visitekaartje

Net zoals je met zorg je kleding uitkiest en je persoonlijkheid accentueert met bepaalde accessoires, kun je dat ook met je woning. Een voordeur fungeert daarbij als visitekaartje. Het design van een voordeur vertelt namelijk heel wat over de bewoners erachter. Logisch dan ook dat je voor de keuze van je voordeur niet over één nacht ijs mag gaan. Stel er dus een samen die volledig aan je wensen voldoet!

Zelf het design van je voordeur bepalen

Een voordeur in kunststof geeft je qua design heel wat mogelijkheden. Ben je op zoek naar een strakke, moderne look? Geen probleem, want je kunt je deur helemaal zelf samenstellen met verschillende profielen en beglazing. Duur denk je? Helemaal niet, zo’n voordeur heeft een heel voordelige prijs-kwaliteitsverhouding.

Sierpanelen in elke stijl

Voor de afwerking van kunststof voordeuren worden sierpanelen gebruikt. Die zijn verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen, ook de meest hedendaagse. Van pellicom werkt hiervoor uitsluitend met de kwaliteitsvolle producten van ANAF. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Bekijk dan snel de catalogus (pdf).

Een waaier aan kleurmogelijkheden

Naast het design van je voordeur is ook de kleur bepalend voor de look. Niet alleen heb je bij Van pellicom de keuze uit 117 verschillende kleurtinten uit het RAL-gamma, je kunt ook nog eens kiezen voor verschillende soorten afwerking. Pvc kleuren in de massa, gelakte coating of een houtstructuurfolie? Het is allemaal mogelijk.

Voordeuren in pvc: niet alleen top qua design

Laat het duidelijk zijn: het uitzicht van je voordeur is van groot belang. Kies je voor pvc, dan zijn de designmogelijkheden haast onbeperkt. Maar daarnaast biedt dit materiaal nog heel wat andere voordelen. Zo zijn deze deuren:

  • erg duurzaam
  • bijzonder onderhoudsvriendelijk
  • stevig en veilig

Wil je meer informatie over voordeuren en de mogelijkheden op het gebied van design? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!