Garantie op ramen en deuren: dit mag je verwachten

Als je nieuwe ramen en deuren laat plaatsen, wil je uiteraard topkwaliteit: vakkundig geïnstalleerde en feilloos afgewerkte profielen en glaswerk dat jarenlang meegaat. Ga je in zee met Van pellicom, dan kun je op je twee oren slapen: onze Zendow-profielen in pvc voldoen aan de allerhoogste kwaliteitscriteria. Bovendien bieden wij natuurlijk ook garantie op al onze ramen en deuren. Dit is wat je mag verwachten …

10 jaar garantie

Zowel op ramen als deuren biedt Van pellicom tien jaar garantie. Dat betekent:

  • tien jaar garantie op de kwaliteit van onze pvc-profielen
  • tien jaar garantie op beglazing vanaf de fabricatiedatum
  • tien jaar garantie op kleurvastheid
  • tien jaar garantie op vormvastheid (bij normaal gebruik)

Op de eigenschappen, functionaliteit en vormgeving van alle hang- en sluitwerk bieden wij bovendien een garantie van twee jaar.

Wat valt buiten de garantie?

Op werkuren en verplaatsingskosten is er geen garantie. Wel worden ze bij een garantiegeval niet aangerekend, tot twaalf maanden na de oplevering.

Ook glasbreuk en thermische breuk vallen buiten de garantie.

Ten slotte is er ook geen garantie voorzien voor problemen waarvan de directe oorzaak niet bij Van pellicom ligt (bijvoorbeeld schade veroorzaakt door onachtzaam gebruik, extreme weersomstandigheden …)

Geen onaangename verrassingen

Bij Van pellicom weet je precies waar je aan toe bent. Met onze 45 jaar ervaring zijn we dan ook niet aan ons proefstuk toe. Wij maken glasheldere afspraken en geven onze garantievoorwaarden zwart op wit. Doet er zich toch een probleem voor, dan zoeken we naar de meest gepaste oplossing. Volledige tevredenheid van onze klanten is dan ook ons doel.

Wil je alle details kennen in verband met de garantie die wij bieden op ramen en deuren? Download dan het pdf-document met onze garantievoorwaarden. Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!