Een retro voordeur: het kan in pvc!

Een voordeur springt meteen in het oog – het is misschien wel het opvallendste element van je gevel. Daarom is het belangrijk dat je voldoende aandacht besteedt aan de keuze van het juiste exemplaar. Bij Van pellicom kun je terecht voor pvc-voordeuren in tal van stijlen. Je hebt moderne of tijdloze modellen, maar ook een retro voordeur behoort tot de mogelijkheden.

Tal van mogelijkheden

Elk mens heeft andere voorkeuren. Ook bij de keuze van een voordeur kun je je maar beter laten leiden door je persoonlijke smaak. Heel wat huiseigenaars kiezen resoluut voor strak en eigentijds, maar misschien vind jij een rustieke look wel leuker.

Voor een retro voordeur maken we bij Van pellicom gebruik van een sierpaneel van ANAF. In onze referentiegalerij van pvc-deuren vind je voorbeelden van tal van uitvoeringen. Je zult merken dat er heel wat mogelijkheden zijn. Wil je graag al onze retro voordeuren op een rijtje? Raadpleeg dan de catalogus van ANAF.

Pvc: perfect geschikt voor een retro voordeur

Het lijkt op het eerste gezicht misschien wat vreemd om voor een rustieke woning een retro voordeur in een hedendaags materiaal als pvc te kiezen. Toch is dit net erg verstandig: op die manier combineer je de look waar jij zo van houdt met alle voordelen die kunststof te bieden heeft.

Als je een nieuwe voordeur koopt, wil je natuurlijk ook dat het snor zit met deze kwaliteitscriteria:

  • Een uitstekende thermische én akoestische isolatie.
  • Extra versterkingen om potentiële inbrekers geen enkele kans te geven.
  • Duurzame materialen die honderd procent recycleerbaar zijn.
  • Een minimum aan onderhoud.
  • Een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Welke stijl je ook kiest, je mag nooit inboeten op kwaliteit. Met de pvc-voordeuren van Van pellicom weet je gelukkig dat je op je beide oren kunt slapen.

Een retro voordeur voor jouw rustieke woning

Geïnteresseerd om een retro voordeur te installeren? Vraag gerust een gratis prijsofferte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!