Je voordeur vervangen: geen karwei voor de doe-het-zelver!

Een stevige voordeur is een kostbaar goed: ze verschaft je toegang tot je privésfeer maar houdt ook ongewenste bezoekers buiten. Is je voordeur aan vervanging toe? Ga dan niet te lichtzinnig te werk. Veel beter dan zelf aan de slag te gaan, kun je het werk overlaten aan specialisten! Zo slaap je op je beide oren. Want veiligheid is het allerbelangrijkste!

Niets leuker dan thuiskomen, de voordeur achter je dichttrekken en je volledig ontspannen na een werkdag. Herken je het gevoel? Een voordeur is dan ook zo veel meer dan zomaar een scheiding tussen binnen en buiten. Ze verschaft je toegang tot je persoonlijke levenssfeer, je kinderen, je duurste bezittingen, …

Een nieuwe voordeur: hoogwaardige materialen en technieken

Een voordeur moet vanzelfsprekend mooi bij de rest van je gevel passen, maar nog belangrijker: ze moet stevig zijn, zodat ongewenst bezoek buiten blijft. Om dat te garanderen is de plaatsing van het allergrootste belang. Een voordeur vervangen is daarom niet iets dat je zomaar zelf kunt doen. Het vereist speciaal materiaal en, nog belangrijker: heel wat ervaring.

Een moderne voordeur is immers een technisch hoogstandje: ze bestaat uit hoogwaardige materialen zoals scharnieren, cilinders, tochtborstels en een automatisch driepuntsluiting voor optimale beveiliging. Vermijd dus problemen en contacteer een deurspecialist! Zo voel je je ook na plaatsing van je nieuwe voordeur veilig in je eigen woning. En dat willen we toch allemaal?

Laat je voordeur vervangen door van Pellicom

Van pellicom mag zich met recht en reden zo’n specialist noemen. Al bijna een halve eeuw produceert en plaatst Van pellicom PVC ramen en deuren die voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften (met PVC profielen van Deceuninck). Hun topschrijnwerkers zorgen ervoor dat je voordeur volgens de regels van de kunst wordt geplaatst. Bovendien biedt van Pellicom je ook een ruime waaier aan afwerkmogelijkheden en kleuren. Wist je trouwens dat PVC deuren beter isoleren dan welk materiaal dan ook? Bereken dus vlug je energiebesparing!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!