Bezoek Deceuninck op Batibouw 2013

Batibouw 2013

Het voorbije weekend is de 54ste editie van Batibouw van start gegaan. De organisatoren verwachten dit jaar maar liefst 300.000 bezoekers, die 1.000 exposanten kunnen bezoeken. Batibouw is dan ook met recht en rede dé afspraak voor iedereen die met bouwen of verbouwen bezig is. Je kan er de allernieuwste technologieën ontdekken, ook het gebied van ramen en deuren. En dan kan  Deceuninck, specialist van ramen en deuren, uiteraard niet op de afspraak ontbreken.

Deceuninck: innovatie en duurzaamheid

Deceuninck is een partner van Van pellicom en leverancier van de hoogkwalitatieve PVC profielen, die we gebruiken in de realisatie van onze gerenommeerde PVC ramen en PVC deuren. Het palmares van het bedrijf mag gezien worden. Om te beginnen is het de trotse ontwikkelaar van het Twinson-materiaal en heeft het met zijn Linktrusion-technologie een standaard gezet op het gebied van PVC. Energie-efficiënte en innovatieve bouwoplossingen vormen dan ook het handelsmerk van Deceuninck. En die kan je ook op Batibouw 2013 ontdekken!

Omniralkleurencollectie in première voorgesteld

Deceuninck Omniral

Op deze editie van Batibouw komt Deceuninck bovendien met een primeur! Het stelt de Omniral-kleurencollectie in première voor. Het gaat om integraal gekleurde (4 zijden of rondom-rond) ramen en deuren die bovendien een hoge isolatiewaarde hebben. Het Omniral-kleurconcept kan zowel op standaardprofielen van de Deceuninck Zendow-reeks worden gebruikt, als op de Zendow neo raam- en deurprofielen.

De profielen van het Omniral-kleurengamma worden voorzien van een coating met harde polyamidekorrels. Resultaat? Een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur die prettig aanvoelt en een warme uitstraling biedt. De moeite waard om met eigen ogen te aanschouwen!

Batibouw 2013: een bezoekje waard

  • Adres: Brussels Expo
  • Data en openingsuren: nog tot en met zondag 3 maart van 10:00 tot 18:30. Nocturne op donderdag 28/02 van 10:00 tot 23:00
  • Tickets: online kopen (11 euro per dag) of ter plekke (12 euro)

Alle info vind je op de site van Batibouw 2013.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!