Niet te missen: bis beurs 2013 van 5 tot 13 oktober 2013 in Flanders expo Gent

bis beurs 2013 infoEen beurs is het ideale moment om kennis te maken, het gamma in een andere context te zien en voor een informele babbel. Maar ook de ideale plaats om alles wat u nodig heeft onder 1 dak te zien. Wat betreft PVC ramen en deuren, is de Bisbeurs 2013 ook absoluut de place to be!

Inrichten, renoveren, bouwen of verbouwen? Waarom bis beurs 2013 bezoeken?

Dat het ondertussen de 25ste editie van de bis beurs is, toont aan dat bis meer dan zomaar een beurs is. Bis is een referentie als het op bouwen en verbouwen aankomt. Met meer dan 500 exposanten en 83000 bezoekers, was 2012 een geslaagde 24ste editie.

Net zoals de vorige jaren zal er heel wat aandacht besteed worden aan duurzaam bouwen en wonen. Duurzaam wonen is besparen door ecologischer te leven. En wie wil dat niet? Maar ecologisch leven is meer dan groene stroom en isolatie. Ramen en deuren zijn enorm belangrijk in ‘het binnenhouden en buitenhouden van warmte’ en kunnen echt het verschil maken met een superieure isolatie. Een voorproefje: bereken hier hoeveel u per jaar kan besparen dankzij PVC ramen!

energiebesparende ramen

Kiezen van de ideale ramen en deuren op bis beurs 2013

Kiezen is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden, vormen, kleuren en stijlen. De bis beurs is dan ook de uitgelezen kans om alle mogelijkheden te overlopen en professioneel advies in te winnen. Wie niet kan wachten kan al online een simulatie maken en zo een eerste gedacht vormen. Simuleer hier alvast de kleur van je PVC ramen en deuren!

Het belang van ramen en deuren voor een woning

De impact van ramen en deuren zijn enorm op een woning. Ze bepalen grotendeels het uitzicht, de isolatiewaarde & veiligheid van een huis. Als er iets ongewenst binnenkomt, is het langs de deuren of ramen. Denk dus goed na bij de keuze van de ramen of deuren.

PVC ramen en deuren hebben 3 grote voordelen:

  • De prijs-kwaliteitsverhouding;
  • De superieure isolatiecapaciteit; zowel thermisch als akoestisch;
  • Duurzaamheid en waaier aan afwerkingsmogelijkheden.

U VINDT ONS OP BIS : HALL 6 STAND 631

Ga jij GRATIS naar bis beurs 2013?

Heb jij een goed reden om gratis deze 25ste  editie van bis beurs 2013 te bezoeken? Stuur ons een mailtje op bis@vanpellicom.be met waarom jij die gratis tickets verdient, en maak kans op een van onze gratis inkomkaarten!

bis beurs 2013 info

5 – 13 oktober 2013
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem


Grotere kaart weergeven

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!