Een buitendeur kiezen: zo begin je eraan!

Niet alleen je voordeur, maar ook je andere buitendeuren zijn cruciaal voor het uitzicht van je woning. Een stijlvolle buitendeur zorgt voor een goede indruk en tilt je buitenafwerking meteen naar een hoger niveau. Maar behalve het uitzicht zijn er ook nog andere factoren van groot belang bij de keuze van een geschikte buitendeur. We maken je wegwijs.

De belangrijkste keuzecriteria

Geloof ons vrij: met een buitendeur kan het liefde op het eerste gezicht zijn. Omdat je valt voor het stijlvolle design of voor de frisse kleur van de uitvoering.

Maar focus je niet op het uitzicht alleen. Houd bij het kiezen van buitendeuren ook rekening met andere factoren:

  • In je huis wil je je veilig voelen. Inbraakbestendige buitendeuren zijn dan ook een must.
  • Ecologie is tegenwoordig een hot issue. Om warmteverliezen tegen te gaan, kies je uiteraard buitendeuren met een uitstekende thermische isolatie.
  • Wil je geen last van straatlawaai? Let dan er dan ook op dat jouw buitendeuren een goede akoestische isolatie
  • Aan oliën, beitsen en poetsen wil je het liefst weinig of helemaal geen tijd verliezen. Ook onderhoudsgemak is een belangrijk keuzecriterium.
  • Een buitendeur moet duurzaam zijn en bij voorkeur ook volledig recycleerbaar.
  • Last, but not least: je verwacht een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Buitendeuren in pvc

Kies je voor de pvc buitendeuren van Van pellicom, dan weet je dat je goed zit. Je kiest voor een kwaliteisproduct, vervaardigd uit een hoogwaardige kunststof dat aan alle bovenstaande criteria voldoet.

Heb je een landelijke woning? Of heb je gekozen voor een eigentijdse stijl? We hebben in ons aanbod buitendeuren voor elke soort woning. De designmogelijkheden zijn haast onbeperkt. Wist je bijvoorbeeld dat je de keuze hebt uit maar liefst 117 verschillende kleurtinten?

Nieuwe  buitendeuren

Geïnteresseerd in nieuwe buitendeuren? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis prijsofferte.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!