Deceuninck Prekader – Nieuw luchtdicht raamprofiel van Deceuninck

raamprofiel deceuninck prekader

In België verliezen heel wat woningen en gebouwen tot 25% van de warmte via allerlei kieren. Om daaraan tegemoet te komen, ontwierp raam- en deurfabrikant Deceuninck een nieuw luchtdicht en superisolerend prekader uit isolerend PVC-schuim. De ideale oplossing om – in combinatie met degelijke dak- en gevelisolatie – te besparen op je energiekosten.

Isolatiewaarde woningen prioriteit

Energie besparen is een van de prioriteiten bij het kiezen van ramen en deuren. Almaar meer mensen kiezen voor hoogrendementsglas om zo het E-peil van hun woning omlaag te krijgen en daarmee de energiefactuur. Bovendien stijgt dan het wooncomfort ook aanzienlijk en verkrijg je een gezonder binnenklimaat. De eisen van de overheid op het gebied van energiezuinigheid worden ook hoe langer hoe strenger waardoor je er willens nillens aandacht aan moet besteden.

Deceuninck Prekader: het raamprofiel met luchtdichte aansluiting

Behalve isolerende beglazing is ook de isolatiewaarde van raamprofielen van belang. Die worden – ten onrechte – wel eens uit het oog verloren. Want rond raam- en deuraansluitingen ontsnapt er veel warme lucht. Om die reden heeft Deceuninck een nieuw prekader ontwikkeld dat voor een luchtdichte aansluiting zonder koudebruggen zorgt tussen de muur en het kaderwerk. Zo ontsnapt er helemaal geen warmte rondom ramen en deuren.

Deceuninck Prekader

Duurzaam en makkelijk te installeren

Het isolerende raamprofiel is gemaakt uit PVC-schuim en garandeert een perfect luchtdichte raamaansluiting. Het is ook heel eenvoudig om het prekader te plaatsen: dankzij het lichte gewicht en de lage densiteit kan je het prekader gemakkelijk verzagen en bewerken. Bijkomend voordeel: je hebt geen raamankers meer nodig want het prekarder klik je gewoon vast op het raamkader. Verder is het schimmelvrij, vochtbestendig en 100% recycleerbaar.

Wil je het fijne weten van dit hoogtechnologische staaltje vakmanschap? Neem dan contact met ons op voor tips en advies op maat. En bespaar zo op je verwarmingskosten!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!