Gouden tips om het deurbeslag van je buitendeur te kiezen

deurbeslagBen je op zoek naar een manier om je voordeur een extra toets te geven? Kies dan het juiste deurbeslag. Een deurknop, handgreep, deurklopper, … Er zijn verschillende mogelijkheden om je buitendeur te verfraaien en dat tikkeltje extra te geven. Welke soorten deurbeslag zijn er verkrijgbaar en waarmee moet je rekening houden? Wij zetten het voor jou op een rijtje!

Het juiste deurbeslag voor een perfecte afwerking

De afwerking van een buitendeur bepaalt voor een groot deel de look. Dat is ook de reden dat deurbeslag zo belangrijk is. Heb je een deur gekozen die perfect bij de stijl van je huis past? Kies dan ook deurbeslag dat er perfect bij aansluit. Anders riskeer je de uitstraling van je woning om zeep te helpen. Vooral voor je voordeur is dat belangrijk, want zij staat volop in de schijnwerpers.

Voordeurbeslag in verschillende stijlen materialen

Heb je een woning in landelijke, moderne of retro stijl? Kies dan deurbeslag in dezelfde stijl. Het materiaal heeft een grote impact op de look. Waaruit kan je kiezen?

  • Deurbeslag in aluminium: heel populair bij mensen die houden van modern en strak.
  • Brons: heeft een chique en klassieke uitstraling.
  • IJzer: heeft een authentieke en karakteristieke look.

Verschillende soorten deurbeslag

voordeurbeslagUiteraard is het soort deurbeslag ook van groot belang. Je hebt keuze uit verscheidene modellen die elk hun eigen look & feel hebben. Hierbij alvast wat inspiratie:

  • Voordeurknop: eigentijds en stijlvol. Verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen.
  • Handgreep: is heel populair, springt wat meer in het oog en is wat robuuster.
  • Deurklopper: een klassieker, vooral populair bij landelijke woningen.

Welke stijl en welk model je ook kiest, deurbeslag wordt heel veel gebruikt. De look is natuurlijk belangrijk, maar de kwaliteit is dat evenzeer.

Geen deurbeslag zonder… deuren

Buitenschrijnwerk begint uiteraard bij de keuze van ramen en deuren. Vooraleer je aan deurbeslag denkt, moet je eerst de juiste deuren kiezen. Op zoek naar kwalitatieve deuren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Kies voor PVC deuren!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte of advies op maat!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!