Hoe je huis isoleren? Denk aan het buitenschrijnwerk

hoe je huis isolerenJe huis isoleren is tegenwoordig geen optie meer, maar een noodzaak. De overheid legt almaar strengere isolatienormen op en energie wordt er ook niet goedkoper op. Je hebt er dus baat bij om je woning goed te isoleren. Zo blijft het in de winter lekker warm en in de zomer heerlijk fris binnenhuis. En je energieverbruik wordt natuurlijk ook drastisch ingeperkt. In dit artikel lees je alles over hoe je buitenschrijnwerk hiertoe bijdraagt.

Je huis isoleren = een lagere energiefactuur

Schrik je ook wanneer je elke maand je energiefactuur ontvangt? Dan ben je niet de enige. De energieprijzen rijzen de pan uit en een ommekeer lijkt ver weg. Je huis isoleren levert je een aanzienlijke besparing, waarmee je de investering op termijn dubbel en dik terugverdient. Bovendien is weinig energie verbruiken ook goed voor het milieu.

Deuren en ramen isoleren

Een woning met een hoge isolatiewaarde krijg je niet zomaar. Zo moet je het dak en de muren voldoende isoleren. Maar het buitenschrijnwerk is minstens even belangrijk. De isolatiewaarde van je ramen en deuren hangt af van twee factoren:

woning isoleren

Ga in zee met een specialist

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan doe je met PVC ramen en PVC deuren een uitstekende zaak. Ze scoren erg goed op bovengenoemde criteria en kunnen een optimale prijs-kwaliteitverhouding voorleggen. Bovendien zijn PVC ramen en deuren verkrijgbaar in tal van kleuren en passen ze bij elke woonstijl.

Wil je meer weten? Vraag dan een gratis offerte aan of neem contact met ons op. Onze experts staan je bij met advies op maat!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en effici├źntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!