Nieuwbouw gepland? Kies de juiste ramen en deuren!

Heel wat mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. In tegenstelling tot bij een renovatie of een instapklare woning kun je bij nieuwbouw alles tot in de kleinste details zélf bepalen. Dat betekent wel dat je een waslijst aan beslissingen zult moeten maken. Van het soort gevelbekleding tot de kleur van de lichtschakelaars: de keuze ligt volledig in jouw handen. Onze tip: besteed zeker ook voldoende aandacht aan de keuze van je ramen en deuren.

De voordelen van pvc-ramen en -deuren

Ramen en deuren zijn veel meer dan zomaar een detail in je nieuwbouwwoning. Niet alleen bepalen ze in grote mate het uitzicht van je huis, ze zijn ook cruciaal voor de energieprestaties en de veiligheid van je woning. Kies je voor ramen en deuren in pvc, dan zit je goed op élk gebied. Pvc is een eigentijds materiaal dat tal van voordelen heeft:

  • Ramen en deuren in pvc bieden een uitmuntende thermische én akoestische isolatie. Zo beperk je het warmteverlies in je woning en ondervind je heel wat minder last van storend straatlawaai.
  • Pvc-ramen en -deuren zijn extra stevig, wat inbrekers snel zal ontmoedigen om jouw nieuwbouwwoning binnen te dringen.
  • Pvc vergt heel weinig onderhoud. In tegenstelling tot hout moet je kunststof niet verven of beitsen. Pvc is een vuil- en stofwerend materiaal dat je enkel een paar keer per jaar moet schoonmaken met lauw water.
  • Pvc is duurzaam en volledig recycleerbaar.
  • Ten slotte bieden ramen en deuren in pvc ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Kleuren kiezen voor jouw nieuwbouw

Als je kiest voor nieuwbouw, wil je natuurlijk graag een woning met een eigentijdse look en kleuren die de tand des tijds zullen doorstaan. De pvc-ramen en -deuren van Van pellicom zijn verkrijgbaar in een enorm brede waaier aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Wil je al eens kijken wat er allemaal mogelijk is? Check dan snel onze handige kleurensimulator.

Geïnteresseerd in pvc-ramen en -deuren voor jouw nieuwbouwproject? Vraag een gratis offerte of neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!