Nieuwe deuren plaatsen? Hiermee moet je rekening houden!

nieuwe deuren plaatsenBen je bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? En ben je aanbeland bij het buitenschrijnwerk? De voordeur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je woning. Bij het kiezen van deuren moet je met een aantal factoren rekening houden. Dat geldt overigens ook voor de plaatsing zelf. Wat zijn de voornaamste aandachtspunten? We zetten ze voor jou op een rijtje!

Kies het juiste design

In de eerste plaats is het belangrijk om buitendeuren te kopen die bij de stijl van je woning passen. Deuren zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, formaten en kleuren. Klassiek, landelijk, modern, design, … Voor elke stijl vind je de juiste deuren. Hou niet alleen rekening met de stijl, maar ook met de kleur van je gevelsteen en het voegsel.

Duurzaamheid en isolatiewaarde

Vooraleer er met de plaatsing zelf wordt begonnen, zijn er nog twee factoren die extra aandacht verdienen.

  1. Kiezen deuren die met optimale isolatiewaarde.
  2. Zorg voor duurzame deuren die tegen een stootje kunnen.

nieuwe pvc deuren

Nieuwe deuren plaatsen: aandachtspunten

Nieuwe deuren plaatsen doe je niet zomaar. Er komt heel wat bij kijken. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten?

  • Dikwijls moeten de deuren op maat gemaakt worden.
  • Scharnieren en scharnierpennen moeten op de juiste plaats komen.
  • Voor de montage zelf heb je wiggen nodig.
  • Het slot moet ook volgens de regels van de kunst geïnstalleerd worden.

Nieuwe deuren plaatsen is specialistenwerk

Nieuwe deuren plaatsen is echt vakwerk. Je doet dan ook best een beroep op een specialist. Bij Van pellicom hebben we dankzij onze jarenlange ervaring alle nodige kennis in huis om de klus met verve te klaren. Onze PVC deuren hebben een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Neem snel contact met ons op en vraag een gratis offerte aan!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!