Onderhoudsvrije ramen en deuren? PVC is ideaal!

Als je op zoek bent naar nieuwe ramen en deuren moet je met een aantal factoren rekening houden. De kleur van de ramen, de stijl, de uitstraling, … Daarnaast doe je er ook goed aan om een aantal praktische zaken zoals duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid in het achterhoofd te houden. Vooral dat laatste aspect verdient bijzondere aandacht!

Hout versus PVC

Hout is een natuurlijk en levend materiaal. Als je wil dat het zo lang mogelijk meegaat en in goeie staat blijft, moet je het regelmatig onderhouden en met een beschermend product behandelen. Het kost je tijd, energie en geld om je houten ramen in optimale conditie te houden. Gelukkig zijn er alternatieven die amper onderhoud vergen. PVC ramen en PVC deuren scoren het beste op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid. Het enige wat je nodig hebt, is een zachte spons, een emmer water en een beetje zeep. Chemische reinigingsproducten zijn uit den boze!

PVC biedt ongeziene mogelijkheden

Heb je een moderne, klassieke of landelijke woning? Dan is PVC ideaal. Er zijn tal van uitvoeringen verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen. Ook de kleurencombinaties zijn heel uitgebreid. Wist je trouwens dat PVC ook als houtimitatie voorhanden is? Zo combineer je de ‘look’ van houten ramen met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van PVC!

Energiezuinige én onderhoudsvrije ramen

Je huis isoleren is vandaag een must. Als je een nieuwbouw plant, is het een verplichting vanuit de overheid. Als je renoveert, levert energiezuinig bouwen alleen maar voordelen op. Je bespaart heel wat op je energiekosten en ook het milieu vaart er wel bij.

PVC ramen en deuren voldoen aan de allerstrengste energienormen. Tel daar de onderhoudsvriendelijkheid en de optimale prijs-kwaliteitsverhouding bij, en je weet dat je een uitstekende keuze maakt.

Interesse? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan!

Waarom Van Pellicom?

Tevreden klanten betekenen alles voor ons. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij niet voldoende: daarom zijn we ook vooruitstrevend in alles wat we doen. Ons fantastische team stelt ons daartoe in staat!